Albania

(VIDEO) Haki Abazi i VV-së: Ju sjell të fala nga Albin Kurti, më 15 korrik duhet ta bëni ndryshimin

Mbështetje e drejtpërdrejtë e VETËVENDOSJES për koalicionin AAA-ASH

Në tubimin e koalicionit ASH-AAA në Strugë, përveç kryetarëve të koalicionit Ziadin Sela dhe Afrim Gashi, po marrin pjesë edhe përfaqësues të lartë të Lëvizjes VETËVENDOSJE. Ish zv/kryeministri Haki Abazi dhe këshilltari i Albin Kurtit nga Tirana Arbër Zaimi erdhën për t’i dhënë përkrahje koalicionit ASH-AAA që ta bëjë ndryshimin e shumëpritur në Maqedoni.

Në fjalën e tij në tubim, Abazi përcolli edhe mesazhin e Albin Kurtit për të gjithë shqiptarët e Maqedonisë.

“Ju sjell të fala nga Albin Kurti. Ndryshimin që e nisëm ne me 6 tetor në Kosovë, duhet ta bëni edhe ju më 15 korrik në Maqedoni”, tha ish zv/kryeministri i Kosovës, Haki Abazi.

Football news:

I love Fulham. I'm sure it's going to hurt, but it's permanent
Streich-the main thinker of German football: does not watch the Premier League, talks about Dostoevsky and empathy
Dembele worked in the General group of leopards in front of Napoli. He has not played since November
Casemiro on respect for Zidane: I still get excited when I talk to him. It's incredible
Cakir will referee the Barcelona-Napoli match in the Champions League
Detailed analysis of the game of 18-year-old Ronaldo for sporting against Manchester United. 6 days later, Cristiano became a United player
Manchester City are confident that Aguero will stay for another season, despite the Interest of Independiente