Albania

VIDEO: Nuk e gjen gjë as po t’i kalojë një makinë e rëndë përsipër! Ky brumbull shkon në ekstrem, kompanitë e armëve kanë kthyer sytë tek ai

Toka është e mbushur me krijesa të çuditshme që mbijetojnë në kushte ekstreme.

Ky brumbull është i tillë. Shkëncetarët kanë zbuluar dhe skeleti i tij mund të durojë pesha të mëdha duke mos u thyer aspak.

Madje, gjatë provave të bëra është zbuluar se brumbulli mund t’i mbijetojë edhe gomave të një makine që i kalojnë përsipër.

Gjithçka lidhet me strukturën e skeletit të tij, e cila pritet të merret si shembull nga industria ushtarake për të përforcuar mburojat e tankeve dhe blindave të tjerë.

o.j/dita

Football news:

Milan have scored in 29 consecutive Serie A games. This is a repeat of the club record of 1973
Messi dedicated the goal to Maradona, showing a newells old boys t-shirt
Clarence Seedorf: if Barcelona sign Depay, so much the better for them. One of Europe's top talents
Maradona's doctor is under investigation for Diego's death. His home and clinic were searched
Griezmann has 4 goals in his last 6 games for Barcelona
Braithwaite has scored 4 (3+1) points in Barca's last 2 games. He had not scored in 13 games before
Sami Khedira: If I could move to a Premier League club, I would be happy