Albania

Vitet “mbeten” në vend për Manjola Nallbanin, këngëtarja shfaqet në top formë me bikini

Pas Eli Farës dhe Irma Libohovës, që sfidonin vajzat e reja me linjat perfekte, edhe pse në moshë, edhe Monjola Nallbani duket se nuk mbetet pas me bukuritë e saj dhe format për t’u admiruar

.Fiziku i saj është një detaj që tërheq vazhdimisht vëmendje tek këngëtarja, por së fundi ajo i ka mahnitur të gjithë me imazhin e publikuar në Instagram.Ajo është shfaqur me një fustan ngjyrë të gjelbër të ngjitur pas trupit dhe duket vërtetë e bukur. Këngëtarja është 51 vjeç dhe trupi i saj është vërtet për t’u pasur zili.

Football news:

We have three clubs in this group stage of the Champions League. How did campaigns with two end up?
Solskjaer on transfers: No news. Working with what we have, Manchester United have a big squad
Guardiola confirmed that Zinchenko will stay at Manchester City
Bayern won 5 trophies in a year. To repeat the record Barca need to take another
Flick took 5 trophies with Bayern after 40 matches
Marcel: Alvaro Gonzalez is not a racist. Any accusations against him are unfair and unfounded
Sharonov will enter the headquarters of Cyprus Paphos. The team was led by Ukrainian Mikhailenko