Albania

Xhaferi: U kërkova aktivistëve të BDI-së platformën, më dhan një fletushkë dhe dy shkrepse

Arianit Xhaferi

Duke u kthy nga Banja e Tetovës në Çarshinë e Epërme takova funksionarë dhe aktivistë të BDI-së. Ju kërkova një platformë, më dhanë një fletushë dhe dy shkrepse. Ka apo s’ka BDI platformë?! Ju kërkon projekte të japin llafe….

Në kohë fushate gënjehet më shumë. Këto ditë mund të shihni të “punohet” për shkollën në Reçicë të Vogël, në Sellcë, do shihni makineri të rënda nëpër lokacione të ndryshme, prerje shiritësh për projekte të papërfunduara, biles edhe në investime private ku pushteti i pret shiritët ose ja “pret nafakën” investitorit. Asgjë nga kjo nuk duhet t’ju mashtrojë… Dënoni me votë ata që na e ofendojnë inteligjencën në këtë formë!

Football news:

The Bayern coach who destroyed Barca. He was on Lev's staff at 7:1 in Brazil
Barcelona offered Pochettino a 1+1 contract. The club is in contact with Allegri and Henri
Call me Neptune. Ronaldo dived to a depth of 14 meters
Abidal may be dismissed from Barca after Setien. He supports the coach even after 2:8 from Bayern
The city has finally raised a star of its own. Pep calls foden the main talent of his life and is looking for an optimal position for Him
Emre belezoglu finished his career at the age of 39
Barcelona has spent almost a billion euros on transfers over 5 years. That's who the money went to