Bosnia and Herzegovina

Aleksandra Radović je pjevačica godine

Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, jedna je od najpriznatijih izvođača i autora na našim prostorima. Sa tim su saglasni i slušaoci "Naksi" radija, koji su je izglasali za pjevačicu godine, u trenutku kada njen album "Predvorje života" u izdanju PGP-RTS-a postiže značajne uspjehe.

Iako je konkurencija bila jaka, slušaoci Naksi radija izdvojili su Aleksandru kao najbolju među najboljim ženskim vokalima iz cijelog regiona. Svoj zvjezdani status, Aleksandra je utvrdila ove godine objavivši novi album, sa koga su se izdvojili hitovi: Ne Hvala, Živim Bol, Anuliran, Gde ćeš ovu noć.

"Meni su najdraže one nagrade koje dolaze od publike. Hvala mom divnom Naksi radiju, najprije na nominaciji u četiri kategorije, hvala mojoj divnoj publici i svima vama koji ste glasali za mene u kategoriji "Pjevačica godine" i na toj nagradi koja će donijeti još jednu novu radost u moj poslovni život. Hvala svima vama na ljubavi i na pažnji svih ovih dvadeset godina, koliko se slušamo, trajemo zajedno i volimo", izjavila je Aleksandra Radović.

Glasanje za ovu nagradu trajalo je mjesec dana, a pored Aleksandre Radović Naksi Zvezdu po izboru slušalaca poznatog radija, dobili su i Zdravko Čolić, Severina, Sergej Ćetković, grupa Crvena Jabuka i Nevena Božović.

Aleksandra Radović je bila nominovana i u kategorijama pesma godine za Ne Hvala, za album godine "Predvorje života", za saradnju godine sa kompozitorkom Aleksandrom Milutinović, i za pjevačicu godine, gdje je i odnijela pobjedu.

(RTS)

Football news:

Mammana about moving to Sochi: I will Try to achieve a lot with this great club
Chakyr should not have counted Langle's goal. Ex-referee Andujar Oliver on the Barcelona-Napoli match
Lampard on Chelsea's challenge for the new season: we Don't want to limit ourselves to fighting for the top 4
Lewandowski scored his 66th goal in the Champions League and moved to 4th place, ahead of Benzema. To Raul's 5 goals
Barcelona and Bayern have won the Champions League 10 times. 6 other participants of the 1/4 final of 0 cups
Gennaro Gattuso: Napoli fell asleep for half an hour and gave Barca victory. We dominated and hit more often
Lewandowski finished off Chelsea: 2 goals and 2 assists. His statistics this season are more than space