Bosnia and Herzegovina

Banjaluka: Poziv za dostavljanje prijedloga investicionih projekata

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka poziva zainteresovane građane, privrednike, organizacije civilnog društva i institucije da dostave prijedloge investicionih projekata koji bi bili razmatrani prilikom izrade plana kapitalnih investicija u periodu od 2021. do 2023. godine.

Iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje naveli su da je grad pristupio procesu izrade plana, kao osnovnog dokumenta za planiranje kapitalnih izdataka u gradskom budžetu, a koji ujedno predstavlja i osnov za njihovo kandidovanje prema drugim dostupnim izvorima finansiranja.

"Kapitalne investicije, prema ovom planu, jesu investicije vrijednosti od 100.000 KM i više. Ovim planom, usaglašenim sa strateškim dokumentima grada, određuju se glavne smjernice investicionog razvoja grada u periodu od 2021. do 2023. godine", ističu iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje.

Iz ovog odjeljenja dodaju da je cilj izrade planauspostavljanje ravnoteže između tekućeg održavanja i postojeće poslovne i komunalne infrastrukture, te novih investicija na području grada.

Rok za dostavljanje obrazaca za investicione projekte je 20. novembar.

Popunjeni obrasci mogu se dostaviti putem elektronske pošte na adresu razvoj@banjaluka.rs.ba ili predati u Gradskoj upravi Banjaluka.

Football news:

Hudson-Audrey wants to move to Bayern. The club has been trying to sign him since January 2019
Neuer on winning the German super Cup: scoring 3 goals is always impossible. Fortunately, Kimmich scored
Vasin's agent that the ex-coach of Khimki Gunko refused the player: I don't know anything about it. Maybe he was offered a taxi driver
Shomurodov will sign a 4-year contract with Genoa. Medical check - up-on Friday
Vinicius was offside, but the ball was last touched by a Valladolid defender. Ex-referee Andujar Oliver on Real Madrid's goal
Muller is the most decorated German in history. Won the 27th trophy and overtook Schweinsteiger
Pep Guardiola: city are still far from their best form. We have dropped 10 players