Bosnia and Herzegovina

Bartomeu ostaje, boriće se za predsjedničku fotelju

Vanredni sastanak u Barseloni nije donio promjene.

Prvi čovek katalonskog giganta Đozep Marija Bartomeu odlučio je da ostane i bori se za predsjedničku fotelju, iako se spekulisalo da će dati ostavku.

Svi su vidjeli epilog ostavke pet mjeseci prije izbora u klubu sa Nou Kampa, ali je Bartomeu sve iznenadio odlukom da ne ode samoinicijativno.

Čak 20.000 članova Barselone pokrenulo je peticiju da se Bartomeu skloni sa funkcije, ali će o tome morati da se raspravlja na referendumu.

Konačna odluka biće uskoro donijeta, 1. ili 2. novembra, odnosno poslie odluke lokalne Vlade da li će smjeti da se održe okupljanja u vrijeme pandemije.

Podsjetimo, Bartomeu je izgubio podršku svih kojima je Barselona u srcu zbog užasnih poteza na transfer pijaci, ujedno i rezultata, prije nego što je sve "proključalo" kada se sukobio sa prvom zvijezdom tima Lionelom Mesijem.

(B92)

Football news:

Real started with Alaves: stupid hand Nacho and wild pass Courtois-again defeat
20 shells of times of the Second world war found on the basis of the Roma
Zidane Ob 1:2 with Alaves: the Start of the match is the worst for Real Madrid in the season. We lack stability
A clear penalty! Oh, my God. Ramos and Carvajal on the fall of Hazard in the match with Alaves
Ex-referee Andujar Oliver: Marcelo was pulled by the hair, it was necessary to put an 11-meter shot. There was no penalty on Hazard
Favre Pro 1:2 with Cologne: They were sitting in defence and Borussia were in too much of a hurry. There were few chances
Real Madrid conceded after a mistake by Courtois on a pass. Forward Alaves scored in an empty net