Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

CASSANO NAPAO MOURINHA: 'Nikad nije bio veliki trener, natjerao je Romu da troši novac!'

"Prošlo je godinu i pol otkako vodi Romu, a Roma ne igra uopće dobar nogomet", završio je bivši italijanski napadač.

Bivši italijanski nogometaš Antonio Cassano poznat je po oštrim kritikama u nogometnim kuloarima.

Nekadašnji napadač Rome, Real Madrida i italijanske reprezentacije nikoga ne štedi, a sada je žestoko udario po Joseu Mourinhu. Cassanove izjave o Rominom treneru prenijela je A Bola i iz njih se da iščitati da Italijan ne preferira Portugalca.

“Mourinho nikada nije bio veliki trener. Samo zna kako se nositi s novinarima i dobar je komunikator. Dobar je u vođenju velikih igrača. Lako je biti prijatelj s velikim nogometašima”, rekao je Cassano u podcastu Christiana Vierija pa dodao kako je Mourinho u Romi pravio katastrofu za katastrofom.

“Natjerao je da klub troši novac na Nemanju Matića i Ruija Patricija. Njegov nogomet u italijanskom kupu me potjerao na povraćanje. Čak i s drugorazrednom momčadi morate pobijediti Cremonese. Način na koji je postupio s Rickom Karsdropom je bio katastrofalan. Sada se on vraća u ekipu, nakon što ga je Mourinho otjerao.

Zna li netko zašto? To je nered. A isto se dogodilo i sa Zaniolom. Prošlo je godinu i pol otkako vodi Romu, a Roma ne igra uopće dobar nogomet", završio je bivši italijanski napadač.