Bosnia and Herzegovina

Cetinski postao DJ, kaže da novca nema, mora plaćati alimentacije

Većina domaćih glazbenika ovog ljeta zbog pandemije korona virusa ima znatno manje posla nego li prethodnih godina, a toga je svjestan i pjevač Tony Cetinski (51) koji je privremeno promijenio karijeru. Vratio se staroj ljubavi pa je ponovno postao DJ.

-Moj prijatelj koji je bio glavni DJ, ja sam mu pomagao, asistirao s pločama. Baš s pločama, sad još nisam došao u taj stadij da radim s pločama jer mi fali glazbene arhive, ali ću se potruditi da na kraju završim na pločama - rekao je za IN magazin. 

Njegova Dj turneja počela je na terasi luksuznog opatijskog hotela. 

-Od žanrova, ja nisam sebe nikad ograničavao. Volio sam od AC/DC do Princea, što nema veze jedno s drugim, funky, rock, kasnije kad se pojavio onaj ACID i to smo, pa house, vocal house. Jedino taj trap ne mogu nikako, to je danas. To onda nije bilo. Regge, to ću isto vrtjeti. Bit će svega - ispričao je.

Glazbenik je kao DJ bukiran već za nekoliko nastupa na terasama hotela na obali. Ipak, račun se za vrijeme korona krize ispraznio.

-Paučina na računu! Nije se ispraznio, odavno se ispraznio, sad je već paučina. Znaš kad je trenutak da dođe paučina? Kad dugo ništa ne prolazi tu! A i prije je bilo tako, s obzirom na to da imam tih alimentacija za plaćati, bilo je uvijek 'Tony, je l' ti sjela lova?'. 'Nije mi legla, ali je sjela na kratko i odmah otišla dalje!', Tako da... Nećemo kukati, rekli smo, pozitiva! - priznao je.

Tony se osvrnuo i na one koji su rekli da bi zvijezde trebale kopati krumpir, dok su im koncerti onemogućeni.

-Ja osobno ne poznajem niti jednog kolegu koji će reći da ga je sram to raditi. Ili možda postoji, onda nije moj neki bliži prijatelj ili suradnik jer ja jednostavno nemam takve u blizini. Koliko god sam i s kim god sam pričao, a čuli smo se za vrijeme karantene, nitko ja nisam primijetio da je rekao da mu je problem nešto drugo raditi osim pjevanja. To su predrasude - zaključio je Cetinski.


 

Football news:

The American company Krause Group bought 90% of Parma's shares
Prokhorov denied information about wanting to buy Manchester United
Tiago said goodbye to Bayern: This is the most difficult decision of my career. I need new challenges
Bale and Regilon will fly to London today to complete transfers to Tottenham
We have found a club in the Bundesliga that will prevent Bayern from becoming Champions. More precisely, it was put together by the Players from Dortmund and Leipzig, the management from Gladbach, the sponsor from Hertha
Bruno is the best player of the season at Manchester United according to the fans. It came in January
The team with the sponsor sperm Accelerator played in the Europa League. And this is just one of the 15 logos on the t-shirt