Bosnia and Herzegovina

DRAMATIČNO U DOBOJU: Dodikovi 'papci' jedva izvukli živu glavu, građani izrevoltirani zbog...

Aktivisti SNSD-a, odnosno preletači ili papci, kako ih zovu, "izvukli su deblji kraj" u jednom selu kod Doboja, a drugi u liku "Dodikovih poslanika" otjerani su sa parastosa, koji je održan takođe u jednom dobojskom selu.

Iako su mislili da su u Doboju završili posao tako što su bivši SDS-ovci predvođeni Obrenom Petrovićem prešli u SNSD, gdje sada "složna braća" dijele vlast, ipak ima otpora "jednoumlju" koje je uspostavljeno u tom gradu.

Predizborne aktivnosti su u toku, obilaze se sela i "kupe" glasovi za SNSD i njihovog kandidata za gradonačelnika Borisa Jerinića "preletača" iz SDS u SNSD.

Međutim aktivistima SNSD-a i ne ide baš glatko.

Tako su tokom agitacije po selu Boljanič  aktiivsti te stranke "najureni"zbog toga, a narodni poslanici, preletači ili papci, kako im je još ranije ime dala sadašnja predsjednica Željka Cvijanović, kada je priznala da su "kupili dva papka iz nekih drugih stranaka", otjerani su sa parastosa u Ritešiću kod Doboja.

Sve to je sinoć na tviteru zabilježio Siniša Đurić, koji tvrdi da bi to bila udarna vijest u Dnevniku RTRS da je neki drugi grad u pitanju.

"Aktivisti SNSD-a isprebijani su u Boljaniću prilikom agitacije po selu. takođe u Ritešiću dva narodna poslanika otjerani sa parastosa...Ko bi reko čuda da se dese... Da je neki drugi grad bila bi udarna vijest na dnevniku RTRS - aktivisti SDS izazvali incidente, ovdje im je blam", navodi Đurić.

alt

Ko bi reko čuda da se dese? Stara izreka kaže: - Možeš koliko hoćeš, nećeš dokle hoćeš. 

Football news:

Ex-FIFA inspector Bartfeld on Loko Red Bull's 2nd goal: the Referee made a mistake. There was a direct kick to the legs, went the development of the attack
Vinicius after 2:3 with Shakhtar: real are already focused on winning the Clasico
Coman on the defeat of Atletico: Bayern want to keep winning. We played great
Filimonov about Safonov and Maksimenko in the national team: A question of time
Milner on 1-0 with Ajax: it was important for Liverpool to show a good game after a week of UPS and downs
Lukaku has 4+2 in the last 3 games in the Champions League. He participated in all 6 Inter goals
Miranchuk on the draw with Salzburg: Two goals on the road is a very good indicator