logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Fabia ide u Kreševo, u ruke Milke Marijanović

Milka Marijanović iz Kreševa osvojila je automobil Škoda Fabia u nagradnoj igri “Sa Fabijom bez fobije od nezgode”, koju je organizovalo ASA Osiguranje. Bicikla su dobili Mehmedalija Tribić i Enver Ajanović, a TV Dženita Poturak.

image

Veliki broj učesnika u nagradnoj igri/Didier Torche

- ASA Osiguranje u proteklom periodu organizovalo je nagradnu igru za sve klijente koji su zaključili policu od auto nezgode, pored redovnog auto osiguranja, a izvlačenje dobitnika organizovano je u Sarajevu. Auto nezgoda je dodatni vid osiguranja koji pokriva i sve saputnike u vozilu bez obzira na to ko je krivac koji je prouzrokovao nezgodu, i za tu dodatnu policu koju su zaključili u 2019. godini učestvovali su u nagradnoj igri, pojasnio nam je Adi Pašić, marketing menadžer ASA Osiguranja.

Themes
ICO