Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

HOROR U BANJOJ LUCI: Pacijent iz Laktaša se ubio skokom sa trećeg sprata zgrade UKC-a RS-a

Nakon pada sa zgrade, pacijent je davao znakove živote i hospitalizovan je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje u polutraumatizovanom stanju.

Pacijent M.Č. iz Laktaša izvršio je samoubistvo jučer skokom sa prozora zgrade Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske.

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave Banja Luka, tragedija se dogodila jučer u 6:40 sati. Muškarac je skočio sa trećeg sprata, nakon čega je hospitalizovan u teškom stanju, ali je nažalost preminuo.

Iz UKC-a RS-a su naveli da je pacijent imao psihički poremećaj te da je bio izrazito agresivan, objašnjavajući i da se sam odvezao kako bi skočio s prozora, koji inače ima mehanizam zaštite.

"Pacijent je u ovoj Službi bio hospitalizovan zbog povreda na glavi koje je sam sebi nanio. Radi se o pacijentu sa psihičkim poremećajima koji je već ranije ispoljavao agresivno ponašanje i imao agresivne ispade. Pacijent se nasilno oslobodio vezača kojima je bio fiksiran i nasilno onesposobio mehanizam prozora podešenih na kipu", napisali su oni.

Nakon pada sa zgrade, pacijent je davao znakove živote i hospitalizovan je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje u polutraumatizovanom stanju. Kako navode, zbrinut je i priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, ali je nažalost preminuo u 10 sati.

Vezane vijesti