Bosnia and Herzegovina

Hrvatska ima Mandarinu, a u Srbiji je hit gola cura s lubenicama...

Internetom se ovih dana proširila bizarna snimka iz Srbije. Na Pančevačkom putu u smjeru Beograda pored štanda lubenica zaustavio se automobil iz kojeg je izašla, ni više ni manje nego - gola djevojka. Vikala je 'ćao' i došetala do muškarca koji radi na štandu. Potpuno gola i obdarena djevojka kupila je lubenicu.
 

Uredno ju je platila, a prodavač joj je pomogao odnijeti je u automobil.

- Nadam se da ti nije neugodno sada, ali eto. Baš ti hvala - govorila je bujna djevojka dok joj je prodavač nosio lubenicu u automobil.

Na kraju, djevojka je zagrlila prodavača i on ju je upitao želi li se fotografirati s njim, što se i dogodilo.

- Ovo samo u Srbiji ima - pisali su korisnici Twittera gdje je objavljen video.

Ime djevojke još se nije saznalo, ali ako je suditi po primjeru Kristine Penave (22), koju zbog posla koji radi nazivaju 'mandarina', štand itekako može proslaviti ljude.

Upravo zbog štanda cijela Srbija sada priča o djevojci koja je gola kupovala lubenice i pokušavaju otkriti o kome je riječ. Za to vrijeme, kod nas je glavna tema također djevojka sa štanda - Kristina.

Penava je bila sasvim obična djevojka koja je radila kao prodavačica na štandu, sve dok je prolaznici nisu zamijetili zbog njezinog izgleda. Uskoro je njezin štand postao sve posjećeniji, a Kristina sve prisutnija u medijima i popularnija na društvenim mrežama.

Broj pratitelja svakim danom joj je sve više rastao pa sada njezine objave s nestrpljenjem čeka čak 83.000 ljudi. O Kristini su pisali gotovo svi mediji iz regije, a za nju se čulo čak i u Turskoj. Sada ne privlači više toliko pažnje prodajom mandarina, već izgledom, koji se jako promijenio u posljednjih godinu dana otkako se proslavila. Kristina je posjetila kirurge - povećala je usnice, napravila obrve, naglasila jagodice, korigirala nos, a grudi je povećala još prije rada na štandu, piše 24sata.hr.


 

Football news:

Paulo dybala: I always admired Federer, I try not to miss his matches
Barcelona will sue a journalist for making racist statements about Fati
Frank Lampard: Mendy is our number one, but everyone has the right to prove their superiority in the competition
Ex-head of Loco Naumov: We need to beat Red bull in the second leg and go from 3rd place in the playoffs Europa League
CSKA starts in the Europa League. Beat Wolfsberg?
Arteta on not including Ozil in Arsenal's Premier League bid: I couldn't get a better game out of him
Ex-FIFA inspector Bartfeld on Loko Red Bull's 2nd goal: the Referee made a mistake. There was a direct kick to the legs, went the development of the attack