Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Igor Kojić se iselio iz Kebine kuće

Kebin sin, Igor Kojić navodno odnedavno više ne živi sa roditeljima u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. On je, kako pišu domaći mediji, kupio stan u njihovoj blizini.

"Igor je odavno imao želju da kupi sebi stan i da se malo odvoji od roditelja. Posebno od kada se i zvanično razveo od Severine. On je mlad, devojke se otimaju oko njega i verovatno će se jednom opet oženiti i zasnovati porodicu, pa je navodno hteo da ima svoju nekretninu", izjavio je izvor pa nastavio,

"Nekim prijateljima je čak govorio da bi možda sve bilo drugačije da su Seve i on živeli u svom stanu ili kući. Verovatno je mislio na period korone, kad je Severina boravila kod Kojića u kući, gde su se i posvađali, nakon čega je ona otišla za Zagreb i ubrzo prekinula svaki kontakt sa sada bivšim mužem i njegovom porodicom", priča izvor za Kurir.

Igorovim roditeljima teško je palo što se razdvajaju od sina.

- Keba i Olja se u početku navodno nisu slagali da se Igor odseli. Bilo je tu i rasprava, ali na kraju su postigli kompromis da nađe stan u blizini kuće i da dolazi kod njih svaki dan. Iako zbog obaveza neki dan i ne ode, mama Olja mu uvek spremi ručak i odnese u stan - priznao je izvor pa dodao kako se oni sada osećaju.

"Još se nisu privikli na to da su ostali sami u velikoj kući. Već godinama pate za ćerkom Natašom i zato što ona ne može da se vrati iz Amerike, a sad im je i sin otišao. Ali postali su svesni da je to normalna stvar i da bi se to kad-tad dogodilo", završava izvor.

(Telegraf)