Bosnia and Herzegovina

Izmijenjena naredba organizacije rada u ugostiteljstvu u Brčkom

Izmijenjena naredba organizacije rada u ugostiteljstvu u Brčkom

Foto: Arhiv

Stožer za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH izmijenio je u srijedu naredbu od 16. srpnja u dijelu koji se odnosi na organizaciju rada gospodarskih subjekata koji obavljaju ugostiteljsku djelatnost na području Distrikta.

Ovom izmjenom navedeni subjekti moraju osigurati fizičku udaljenost u ugostiteljskim objektima uz obvezan razmak od 1,5 metra između stolova i obvezan razmak od 1,5 metra između gostiju za jednim stolom. Ostali članovi spomenute naredbe ostaju nepromijenjeni, a izmjena naredbe stupa na snagu od četvrtka, 6. kolovoza.

Stožer za zaštitu i spašavanje danas je dao suglasnost Odjelu za zdravstvo i ostale usluge da formira komercijalnu cijenu testiranja na koronavirus, a usvojene su i preporuke za održavanje sportskih natjecanja na otvorenom bez nazočnosti publike radi zaštite organizatora, sportaša, osoblja i ostalih sudionika, priopćeno je iz Stožera.

(Vijesti.ba / FENA)

Football news:

Ranieri on 0:3 with Juve: I did not expect such a weak game from my players
Leeds can buy Malinovsky for 20 million pounds
David Silva made his debut for Sociedad in a game against Real Madrid
Bayern Munich and Borussia Dortmund are Interested in Barcelona forward de La Fuente
Rodgers has 100 WINS in the Premier League in 210 games. Only Ferguson, Dalglish and Keegan have a better result among the Brits
Ferran Torres: I Knew that Manchester City have strong players, and in training I saw how
Leicester scored 6 points in the opening two rounds of the Premier League for the first time since the 2015-16 championship season