Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Jakirović napušta Zrinjski, poslao je emotivnu oproštajnu poruku

Nakon što je, sada već službeno, bivši trener Zrinjskog napustio klub, Sergej Jakirović objavio je videoprilog u kojem se oprašta od kluba i njegovih navijača. Inače, video u kojem se sada već bivši trener Zrinjskog obratio navijačima nije više dostupan na Televiziji SUM.

Prema pisanju Bljeska HŠK Zrinjski još uvijek nije službeno očitovao oko odlaska prvog čovjeka struke, tako da je sve vezano uz odlazak Jakirovića javnost do sad saznala isključivo od medija.

‘‘Dragi navijači Zrinjskog, dragi prijatelji, ovim putem vas posljednji put pozdravljam kao trener HŠK Zrinjski. Nikada u ove dvije godine nisam pomislio da će biti ovoliko teško oprostiti se od vas. Kada sam došao rekao sam da sam svjestan što predstavlja Zrinjski i njegova slavna prošlost. Najviše topline osjetio sam u ljubavi navijača prema Zrinjskom u svim dijelovima Bosne i Hercegovine, u Moldaviji, Kazahstanu, Slovačkoj i Bratislavi, a u ove dvije godine zajedno smo napisali povijest jer zajedno smo to prolazili kao jedan‘‘, rekao je Jakirović i dodao:

‘‘U Mostaru sam doživio ono što svaki trener sanja, ali i puno važnije jer sam doživio ljubav navijača jer me zauvijek učinila jednim od vas i zato mi nije lako kazati ove riječi. Moj put se nastavlja negdje drugdje, u životu i sportu postoje prirodni ciklusi i vrijeme za nove priče. Došao sam do kraja boravka u našem Mostaru. Nadam se da ćete pronaći mjesta u svojim srcima i razumjeti moju odluku. Zrinjski je institucija i nema sumnje da će budućnost kluba biti blistava. Svako, od čistačice do trenera žive Zrinjski i hvala svima što su radili da moj stožer i ja imamo najbolje uvjete za stvaranje povijesti. Odlazim iz Mostara definiran Zrinjskim i taj duh me neće napustiti dok sam živ. I upravo zato znam da ovo nije zbogom. Do nekog drugog viđenja, Zrinjski će ostati život i više od toga‘‘, zaključio je Jakirović.

(Vijesti.ba / Sport1)