Bosnia and Herzegovina

KRALJICA ZADALA ŽESTOK UDARAC: Ponizila Camillu koja preklinje Charlesa da hitno interveniše...

Camilli, kojoj je najveća želja postati kraljica, zadala ogroman udarac. Camilla se navodno osjeća 'ljutito i potpuno poniženo' te zahtjeva od Charlesa da razgovara s majkom i uvjeri je da promijeni odluku.

Po pravilima kraljevske obitelji sin kraljice Elizabete, 71-godišnji princ Charles trebao bi biti okrunjen za kralja Engleske kad njegova 94-godišnja majka više neće imati snage obavljati dužnosti. No po dvoru se već neko vrijeme šuška kako će kraljica napraviti iznimku od pravila i imenovati princa Williama kraljem, a njegovu suprugu Kate Middleton kraljicom jer ih smatra boljim vladarima od Charlesa i njegove 73-godišnje supruge Camille Parker, a sada se saznalo kako je kraljica već svoju odluku nagovijestila time što je Camilli oduzela pravo da postane kraljica jednog dana kad se Charles okruni, piše magazin Globe.

IZ 

Umjesto toga, otkriva dobro upućeni izvor s dvora, kraljica je odredila da će Camilla postati tzv. 'princeza pratilja' koja uživa znatno manju čast i privilegije od kraljice, čime je

Oduzela joj je prava koja bi joj davala moć nad ostalim članovima obitelji

Camilli, kojoj je najveća želja postati kraljica, zadala ogroman udarac. Camilla se navodno osjeća 'ljutito i potpuno poniženo' te zahtjeva od Charlesa da razgovara s majkom i uvjeri je da promijeni odluku.

'Boli ju to što je Elizabeta izmislila za nju titulu koja nikada prije nije korištena u kraljevskoj obitelji, i što joj je oduzela prava koja bi joj davala moć nad ostalim članovima obitelji. No Charlesova supruga neće ovo samo tako prihvatiti jer više od svega želi biti kraljica Camilla', rekao je je izvor. Ipak, britanski dvor ove navode zasad još nije službeno potvrdio niti opovrgnuo.

princ charlesIZVOR: PROFIMEDIA

 Podsjetimo, Charles je oženio Camillu deset godina nakon razvoda od princeze Diane 1995., ali njihova je veza započela još dok je princ bio u braku s Lady Di. Camilline planove da postane kraljica mogla bi pokvariti i njezina navodna teška bolest. Naime, ovog ljeta magazin Globe pisao je kako je vojvotkinja od Cornwalla saznala da boluje od raka jetre i da joj nije preostalo još puno vremena. Zasad ni Charles ni ona nisu potvrdilli tu vijest pa se mnogi u Britaniji nadaju kako nije istinita.

 

Football news:

Ex-President of Barca Laporta will take part in the new elections
Antonio Cabrini: Maradona would still be alive if he played for Juventus. The love of Naples was strong but unhealthy
Ferguson on Rashford's charity: Fiction for a young man. He should give me some advice
A Preston player who twice touched an opponent's genitals was disqualified for 3 matches for aggressive behavior
Atalanta Director: everything is fine with Miranchuk, there are no symptoms of coronavirus
Kovid mocks the Latvian championship: the team got only 8 people (but still did not finish the match)
Gerard Pique: We all hope that Messi will stay at Barca