Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

“MALI ŽELJKO NE ZNA ZNAČENJE RIJEČI MAMA” – TUGA – shvatio da su ga NAPUSTILA oba roditelja: “Ponižavaju me…”

Iako se mislilo da su konačno našli zajednički jezik zbog malog Željka, turbulentan odnos Ivana Marinkovića i Miljane i Marije Kulić napetiji je iz dana u dan.

Ivan Marinković u žestokom je ratu sa Kulićkama i njihov odnos nikako da se popravi. Iako je djelovalo da će njegov susret sa sinom promijeniti nešto, situacija se samo pogoršala i on je zaratio i sa Marijom Kulić koja je prije nekoliko dana govorila kako je on vršio pritisak na njenu kćerku da a.ortira.

Ivan Marinković je sada ustao i otvoreno u emisiji “Pretres nedelje” progovorio o Kulićkama, a onda isprovocirao Miljanu Kulić riječima da im sin traži samo babu, ali ne i majku.

– Meni ovo liči na igru kao sa Zolom i sa Bebicom, mislio sam da mogu da uskladim neke odnose. Marija je rekla da ja i dalje mogu da dođem da vidim dijete, kada budem odlučio ja. Prošlo je tek 15 dana od našeg prvog susreta. Vrlo pomno pratim njegove reakcije i mnogo dobro vidim da nije svjestan. Vidim isto tako da ne pominje mamu, nego babu. Miljana je njemu kao što je i Bebica, samo zna da postoji riječ “mama” – nastavio je Ivan.

– Namjerno me ponižava pred zadrugarima. Džabe jedeš go**a. Sada ti upravo izmišljaš da on doziva baku samo, a ne mamu. Ti si vidio dete pod pritiskom javnosti. Nemaš vremena 15 minuta za dva dana da dođeš da se poigraš sa djetetom – uskočila je Miljana.

– Ja ću i dalje ostati pri svojoj odluci, ako se Marija bude slagala s tim, pošto je ona staratelj da se povremeno viđamo… – pričao je Ivan kojeg je Marija prekinula, a potom i Miljana:

– Ivane, ali dijete te uopšte ne zna – kazala je Marija Kulić.

– Ti si taj koji je govorio prvi: “Dijete moram da viđam u nečijem prisustvu da nešto ne bi izmislili”, zvao si Uroša, a upravo ti sada izmišljaš da dijete ne zove mene – vikala je Miljana, dok je Ivan odlučio da prestane da govori kako se ne bi nadglašavao s Kulićevom, piše Srbija danas.


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...