Bosnia and Herzegovina

Mandić: Uspjeli smo ono što je izgledalo nemoguće

PODGORICA - Šef izbornog štaba Narodne koalicije "Za budućnost Crne Gore" Andrija Mandić ocijenio je da je ta koalicija prirodan izraz snažne želje i velike volje onog pokreta naroda koji je prethodnih mjeseci tražio od svih odgovornih političara da se objedine i zajednički nastupe na izborima 30. avgusta.

"Uspjeli smo ono što je izgledalo nemoguće za ovdašnje prilike - da objedinimo 11 različitih stranaka, ponekad i suprotstavljenih dijelova velike narodne snage, što je dobilo svoj konačni izgled u koaliciji `Za budućnost Crne Gore`, koju predvodi nestranačka ličnost", istakao je Mandić.

Mandić je rekao da je siguran da je lista "Za budućnost Crne Gore" najbolja politička ponuda na ovim izborima, dodajući da se na njoj nalaze i dokazani opozicioni borci, ali i mnogo novih lica koja će unijeti svježinu u politički život u Crnoj Gori.

"Drago mi je što se na njenom čelu nalazi nestranačka ličnost, profesor Univerziteta Crne Gore, intelektualac privržen Crkvi, pravoslavlju, kao i univerzalnim vrijednostima slobode i demokratije", naveo je Mandić u pisanoj izjavi za javnost.

Narodna koalicija "Za budućnost Crne Gore" predala je sinoć listu kandidata za poslanike u Skupštini Crne Gore za izbore zakazane za 30. avgust.

Koaliciju čine Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Narodni pokret, Prava Crna Gora i nestranačke ličnosti, a predvodi je kao prvi na listi univerzitetski profesor iz Podgorice Zdravko Krivokapić. 

Football news:

Liverpool will buy Jota for 41 million pounds. Wolverhampton will pay up to 13.5 million for Hoover
8 is Bavaria's favorite number. Now she beat Schalke: Gnabry scored a hat-trick, Sane scored 1+2, Lewandowski came up with an assist by rabona
Liverpool agreed a 5-year contract with Jota. The transfer amount could be 43 million euros
I left everything and went to the other side of the world for my favorite team. The heartwarming story of a Norwegian fan in love with Santos
Lewandowski scored in the 1st round of the Bundesliga in 7 seasons and repeated the championship record
Gnabry scored a hat-trick against Schalke
Lewandowski scored for Schalke in their 10th Bundesliga game in a row. This is a League record