Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Marijana Mikulić: 'Toliko živaca, energije, novaca, a sutra sve može otići u prah'

Marijana je na Instagramu objavila fotografije radova u svojoj kući pa podijelila neke svoje misli nakon vijesti o posljedicama razornih potresa.

Glumica Marijana Mikulić sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli neka svoja razmišljanja i osjećaje te obiteljske trenutke. Ovoga puta tako se dotaknula i aktualnih vijesti o razornim potresima u Turskoj u kojima je život izgubilo više tisuća ljudi. Naime, na Instagramu objavila fotografije radova u svojoj kući pa podijelila neke svoje misli nakon vijesti o posljedicama razornih potresa.

- I mislim se... Toliko živaca, energije, novaca, a sutra sve može otići u prah. Sve je ovo tu da služi nama, a mi smo tu da služimo jedni drugima - napisala je na prvoj objavi pa u drugoj objasnila za čim bi najviše tugovala.

Foto: Instagram

- Da sutra sve nestane, za čime bih najviše žalila? Za zidovima sigurno ne! Žalila bih što nisam još više bila sa svojim najmilijima, što nisam više grlila, mirisala moja mala tri tjemena i još više ih stiskala uza sebe - zaključila je glumica.

Foto: Instagram

Inače, glumica je prošle godine otkrila kako se njezina obitelj seli. Marijana je sa suprugom Josipom i sinovima Ivanom, Andrijom i Jakovom odlučila iz stana preseliti u kuću, a čini se kako radovi u novom domu još traju.

Glumica je u srpnju prošle godine otkrila pratiteljima da su suprug i ona postali vlasnici kuće. Tada je objavila fotografiju na kojoj su zajedno pozirali uz vlasnički list u ruci. Suprug i ona prije kupnje kuće na kredit, prodali su stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina. Od kolovoza pokazuje pratiteljima kako napreduju radovi na novoj kući.

- Neprikladno opremljena, ali kad sam krenula nisam mogla stati! Otkrila sam razbijačicu u sebi, novi talent, nova strast. Jedno je sigurno, takva savršena antistres terapija, da mislim da me se moj izvođač neće riješiti ni kada završi radove kod nas - napisala je tada.

Dodajmo da Marijanu na društvenim mrežama prati više od 35.000 ljudi s kojima dijeli razne anegdote. Tako je jednom prilikom otkrila i kako se ona i suprug provode kada uzmu večer za sebe, a često se može vidjeti i kako progovara o temama roditeljstva te problemima s kojima se suočava.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.