Bosnia and Herzegovina

Mostarski taekwondo klub Cro Star bogatiji za dva crna pojasa

U subotu je u Visokom u organizaciji Taekwondo Saveza Bosne i Hercegovine održano polaganje za majstorska zvanja. Mostarski taekwondo klub Cro Star koji vodi trenerica Klaudia Marić, bogatiji je za 2 crna pojasa. 

Mario Tomić i Marina Aničić su uspješno položili ispit za majstorsko zvanje crni pojas 1. Dan. Ispit se sastojao od provjere ručnih i nožnih tehnika, vrlo atraktivne leteće nožne tehnike, koja je karakteristična za taekwondo. Svi kandidati su morali pokazati i znanje iz formi, samoobrane a na kraju je uslijedilo razbijanje dasaka raznolikim ručnim i nožnim tehnikama. 

„Imajući u vidu da nismo imali turnire zbog corone, jako nam je drago da se uspjelo organizirati polaganje za crne pojaseve. Mario Tomić i Marina Aničić su se zaista iskazali i zasluženo položili za crni pojas 1. Dan. Treninzi u našem klubu idu punom parom, svaki tjedan pristižu novi članovi u svim uzrasnim skupinama i jako nam je drago da kao i svake godine imamo puno novih članova, kako na taekwondo treningu, tako i na rekreaciji za odrasle.“ kazala je trenerica kluba Klaudia Marić. 

Football news:

Hans-Dieter flick: Bayern played great defense and didn't let Eintracht do much
Ajax with the score 13:0 beat Venlo. This is the biggest win in Eredivisie history
Messi doesn't score for Real Madrid after Ronaldo left for Juve. In the last Clasico before the transfer, they both scored
Sergio Ramos: Clean penalty, I was grabbed. It is unfair to judge the referee
Ronald Koeman: I don't understand VAR, it's working against us. Barcelona do not deserve such defeats
Griezmann did not make any effective actions in five matches under Koeman
Ex-referee Andujar Oliver believes that the referee should not have awarded a penalty against Barca in the Clasico