logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Napad u Njemačkoj, ubijeno šestero ljudi

Velika pucnjava desila se u malom njemačkom gradu Rot am Si, zapadno od Nirnberga, u kojoj je, prema pisanju lokalnih medija, više osoba stradalo.

Veliki broj policajaca prisutan je na mjestu incidenta, a napadač je navodno već priveden u stanicu, piše "Russia Today".

Prema još nepotvrđenim informacijama, u pucnjavi je poginulo šest osoba i još nekoliko je povrijeđenih. Ipak, iz policije kažu da je "mnogo povrijeđenih i vjerovatno ima i mrtvih".

Nepoznati osumnjičeni otvorio je vatru u gradu sa samo 5.300 stanovnika nešto poslije podneva, izvještava lokalna policija.

Vjeruje se da je djelovao sam, s obzirom na to da nema dokaza o drugim osumnjičenima, dok preliminarna istraga upućuje na to da je čak mogao poznavati svoje žrtve.

Themes
ICO