Bosnia and Herzegovina

Nenad Stevandić u Trebinju podržao kandidata SNSD-a Mirka Ćurića

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas u Trebinju da imaju dobre odnose sa SNSD, te da će na predstojećim lokalnim izborima podržati Mirka Ćurića, kandidata SNSD za gradonačenika ovog grada, kao da ga podržavaju i u programskim načelima.

- Nadamo se da ćemo bitno doprinijeti da Trebinje bude još jače i veće, da se ljudi vraćaju, da se pokreću novi i proizvodni i turistički potencijali i da ćemo u tome biti šampioni ne u RS, nego i u BiH, da ćemo se jednako radovati tom uspjehu u Banjaluci i u Trebinju jer smo saborni, ujedinjeni, oslonjeni jedni na druge, istakao je Stevandić I dodao da je zadovoljan organizacijom i napretkom stranke, te da se nada dobrim rezultatima na predstojećim lokalnim izborima.

Prema riječima Mirka Ćurića, aktuelnog gradonačelnika Trebinja i kandidata na predstojećim izborima za ovu funkciju, zahvalan je Gradskom odboru Ujedinjene Srpske i gospodinu Stevandiću za podršku njegovoj kandidaturi.

- Zajedno je napravljena koaliciona platforma od 2020. do 2024. godine, na osnovu toga, ali i svega što je ranije učinjeno, nadamo se podršci. Djela su vidljiva i upravo na osnovu tih djela na narodu je da ih prepozna i nadamo se velikoj podršci i našem velikom radu", zaključio je Ćurić.

Football news:

It is important not to impress, but to score. Another power from the Loco to the words of Nikolic after the match
Andre Villas-Boas: city spent a billion and the coach is a phenomenon. Marseille don't have money for Guardiola, so you have AVB and his tactics
Miranchuk remained in the reserve of Atalanta for the second match in a row
Jurgen Klopp: what is Happening now is like living in a marriage: there are good moments, there are bad ones
Zinedine Zidane: Earned a draw with Borussia Dortmund - and I even think that deserved more
🚑 At Liverpool it became even worse with the center of defense: Fabinho was injured, only Joe Gomez is healthy
Lokomotiv is in third place in group a of the Champions League after 2 rounds, Bayern is in the lead