Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

NIKAD LAKŠE NA IZBORE: CIK BiH objavio treći podcast, tema je...

Svaki od 14 podcasta će biti fokusiran na konkretan segment izbornog procesa i bit će dati odgovori na najčešće postavljena pitanja.

Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine danas je na web-stranici www.izbori.ba, youtube kanalu https://bit.ly/3l3Zd11 i twiteru https://twitter.com/IZBORI_BA objavila treći podcast “Opći izbori 2022”.

Gost podcasta je Sanja Tošović, šefica Odsjeka za revizijske poslove u Sekretarijatu Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine, a tema je „Finansijski izvještaji političkih stranaka u izbornoj godini i finansiranje izborne kampanje“.

U okviru projekta kojeg Centralna izborna komisija BiH realizira uz podršku Udruženja izbornih zvaničnika u BiH i Ambasade Švicarske u BiH, u periodu od maja do novembra 2022. godine bit će objavljeno 14 podcasta (po dva mjesečno).

Svaki od 14 podcasta će biti fokusiran na konkretan segment izbornog procesa i bit će dati odgovori na najčešće postavljena pitanja.

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine zahvaljuje Udruženju izbornih zvaničnika u BiH i Ambasadi Švicarske za podršku u realizaciji projekta izrade i objave podcasta „Opći izbori 2022“.

Vezane vijesti