logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Oglasio se muškarac kojeg je kamera uhvatila s ljubavnicom

Muškarca je "kiss cam" uhvatio kako se ljubi s ljubavnicom tokom nogometne utakmice. Zbog njegovog čudnog ponašanja, snimak se brzo počeo širiti društvenim mrežama i postao je viralni hit.

Sudeći prema kasnijoj objavi, ona ipak nije bila spremna oprostiti prevaru.

- Bez obzira na sve, moja je veza gotova i moram nastaviti sa životom. Žao mi je zbog toga što sam učinio, ali ne mogu više moliti za oproštaj. Nikad više neću pogriješiti i znam da ću naći osobu koja me voli i prihvata - zaključio je. 

Za samo dva dana video je pogledalo 22,6 miliona ljudi, a vrlo brzo saznalo se i da je riječ o Ekvadorcu Dejviju Andradeu (Deyvi). On se oglasio na društvenim mrežama.

- Šta biste uradili da je na mom mjestu žena? Kruže brojni snimci nevjernih žena, a njima se niko ne ruga u ovolikoj mjeri. Branit ću svoju čast i ponos kao muškarac sve do kraja. Svi mi griješimo i svi se možemo pokajati. Zahvaljujem svima koji su me pozvali u crkvu, otići ću kako bih mogao zaliječiti svoju porodicu. Bog je velik, a sve te žene koje me kritiziraju licemjerne su jer znam da su i same varale - napisao je u objavi koju prenosi "Metro".

Kako dalje ističe, svako griješi i treba oprostiti svima.

- Nemate pojma kakvu ste štetu nanijeli svojom mržnjom. Svako griješi i trebamo oprostiti. Bog će mi dati snage - napisao je.

Inače, preljubnik je tražio i oproštaj od svoje djevojke.

- Želim se vratiti životu s tobom, draga. Jako mi je žao i na ovaj način želim javno progovoriti o ovoj gluposti, kako bih te mogao zamoliti da mi oprostiš. Zbunjen sam, ali želim da mi se vratiš. Oprosti mi. Volim te. Vrati se - napisao je.

Themes
ICO