Bosnia and Herzegovina

Osumnjičeni za krađu alkohola i drugih atikala u tržnom centru

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su lica čiji su inicijali N.R. i P.M. iz ovog grada, te lice A.L. iz Nove Gradiške u Hrvatskoj zbog sumnje da su iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo, grad Gradiška, krali alkoholna pića i druge artikle.

Iz Policijske uprave Gravdiška je saopšteno da je Policijskoj stanici u ovom gradu juče u 17.20 časova prijavljeno da su iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo tri nepoznata lica ukrala razne artikle i određenu količinu alkoholnog pića.

"Zbog sumnje da su počinila krivično djelo krađa, lica N.R, P.M. i A.L. su lišeni slobode. Od njih su oduzeti ukradeni predmeti, alkoholna pićai razni trgovački artikli, koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku", navodi se u saopštenju.

U saopštednju se dodaje da se ova lica sumnjiče i da su unazad desetak dana u poslijepodnevnim časovima iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo ukrala određenu količinu alkoholnog pića, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je izdao nalog da se lica nakon ispitivanja puste na slobodu, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv njih nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj za počinjena krivična djela krađa.

Football news:

Conte on 4:3 with Fiorentina: impressed with Inter's attack. We didn't have enough balance, we paid for it
Zidane about 3:2 with Betis: real can get better and will. A difficult game, but we believed in winning until the end
Dest said goodbye to the Ajax players and will fly to Barcelona today (Gerard Romero)
Vidal made his debut for Inter in the match against Fiorentina
Barcelona will only consider Zinchenko if Firpo leaves
The referee after VAR for a foul on Jovic removed defender Betis Emerson
Lampard replaced Kepu, but got 0-3 from West Brom in the first half. Then Chelsea got together and gave a comeback of the weekend: only the pupils scored