Bosnia and Herzegovina

Oženio se popularni hercegovački šarmer

Kada je otkrio javnosti da ljubi nekoliko godina mlađu Almu, naglasio je i kako je ta veza ozbiljna te da planiraju svadbu. Htjeli su se vjenčati još i prije, ali zeznula ih je korona, kao i mnoge parove

Farmer Hakija Špago (42) iz Konjica sudjelovao je u 12. sezoni showa 'Ljubav je na selu', ali nije uspio pronaći onu pravu. Kad su se ugasile kamere tražile su ga brojne, ali njemu je oko zapelo na jednu, Zagrepčanku Almu (30).

Ako je suditi prema njegovoj objavi na Facebooku, Hakija i Alma uplovili su u bračnu luku. Alma je zasjala u vjenčanici, a Hakija je za 'najvažniji dan u životu' odabrao tamno plavo odijelo, bijelu košulju i mašnu. U komentarima su uslijedile brojne čestitke novopečenom bračnom paru.

Čestitam od srca, neka vam je sa srećom - najčešće su pisali prijatelji ovog para. Poželjeli su im i da što prije postanu roditelji.

Kada je otkrio javnosti da ljubi nekoliko godina mlađu Almu, naglasio je i kako je ta veza ozbiljna te da planiraju svadbu. U tome ih je tada spriječila situacija oko korona virus, ali sada je epidemiološka situacija bila povoljnija pa su izrekli sudbonosno 'uzimam'.

Djevojka se zbog ljubavi preselila u Konjic, gdje živi Hakija i već nakon nekoliko mjeseci veze ondje su već započeli zajednički život. Prijatelji su zadovoljni što je Hakija pronašao srodnu dušu.

 Legenda, naravno da si zaslužio takvu damu. Neka si i ti sretan, one s televizije nisu bile za tebe - pišu mu prijatelji ispod fotografija. Njegov Konjic jedno je vrijeme bio žarište korona virusa te su kontrole i zabrane bile pojačane. Bilo je i smrtnih slučajeva, a ulice su bile puste. Ipak, Hakija je izolaciju dobro podnio, kaže, jer je imao ugodno društvo.

- Djevojka i ja se družimo, još bolje upoznajemo, kuhamo, gledamo filmove i slušamo glazbu - ispričao nam je prije nekoliko mjeseci Hakija, piše 24sata.hr.

Football news:

Pep Guardiola: I have to earn a new contract. Need to win
Barcelona will sell Semed in Wolverhampton
PSG have started talks about Dele alli's transfer
Real Madrid will arrive late in San Sebastian. The flight was delayed due to a plane crash
Rubin Slutsk scored a move: four wins in five matches. How will they play Spartak?
Guardiola on city: Working with these players at this club is a joy. The team is in a great mood
Mourinho wants to sign Lingard for Tottenham