Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Pazite: 3 znaka horoskopa mogu da vas čitaju kao otvorenu knjigu

Prema rasporedu zvijezda, tri znaka se u tome izdvajaju. Za njih se kaže da ljude čitaju kao otvorenu knjigu i da nema situacije ili događaja koje oni neće prozreti ili predosjetiti.

Ribe – Ribe često sanjaju stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na neki važan događaj, pa one najlakše prepoznaju te znake. Mnogo ljudi rođenih u ovom znaku su duhovnici ili su okrenuti duhovnom životu. Njima je unutrašnji mir veoma važan i ako ga ne nađu, često se odaju porocima i tako bježe od loše stvarnosti.

Ipak, ako se dovoljno posvete sebi i njeguju taj osjećaj koji ih vodi, mogu ga koristiti u svim prilikama. Njihov moto je „ja osjećam“ i oni se uglavnom njime i rukovode, što je zapravo intuicija.

Škorpije – Škorpije imaju sposobnost da iz pogleda pročitaju šta neko misli. One imaju istančan osjećaj za sve i duboko proživljavaju svaki događaj, pa su iz toga razloga sposobne da predosjete šta će uslijediti. Ovaj znak tačno osjeća vibracije koje dolaze bilo od osobe ili kroz neki događaj.

Uvijek predosećaju, samo što pojedini ignorišu ili ne umeju da prepoznaju te „poruke“, a moguće je i da se svesno prepuštaju riziku. Što i nije čudno, budući da ovaj znak voli opasnost i uzbuđenje, pa baš iz tih razloga njegovi pripadnici neće uvek poslušati čak ni sebe i sopstvenu intuiciju, jer su uvek željni akcije. To je posebno izraženo u njihovim ljubavnim odnosima, piše Kolektiv.me.

Strijelac – Strijelac je znak koji se takođe može okarakterisati kao izrazito produhovljen, samo je pitanje da li radi na sebi i kom tipu ovog znaka pripada. Ukoliko su postigli unutrašnji sklad, oni mogu ozbiljno da porade na svojoj intuiciji i da je prate, što ih može zaštititi u nezgodnim situacijama.

Ovaj znak ima ogromne kapacitete, ali ih, nažalost, ne koriste svi pripadnici istog. Strijelčevi imaju sreću da im intuicija nepogriješivo ukazuje na opasnosti, ali i dobre prilike, međutim, neće uspjeti da protumače skoro ništa, ukoliko kod sebe nisu razvili osjećaj unutrašnjeg zadovoljstva, piše Krstarica.


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...