Bosnia and Herzegovina

Rekordan broj pacijenata u izolatorijumu u Podhrastovima

SARAJEVO - U izolatorijumu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu u Podhrastovima trenutno je na liječenju 79 pacijenata, što je najveći broj hospitalizovanih u izolatorijumu od početka epidemije virusa korona, a najavljen je prijem još tri pacijenta, rečeno je iz ove zdravstvene ustanove.

U jutarnjim časovima u Podhrastovima preminula je jedna pacijentkinja, koja je uz kovid-19 imala i dodatne hronične bolesti, javili su federalni mediji.

Predsjednik Vlade Kantona Sarajevo Mario Nenadić juče je najavio da će Kanton za uspostavljanje privremenog izolatorijuma, koji se može obezbijediti u roku od 24 časa, iskoristiti neke od ustanova u svom vlasništvu kao što su studentski domovi, Centar "Skenderija" ili Olimpijska dvorana "Zetra". 

Football news:

Werner admits he was doubtful about moving to Chelsea after the Bayern Munich defeat: I'd be lying if I said that it didn't happen
Messi and Neymar shared 4th place in the voting for the UEFA player of the season award, Ronaldo - 10th
Bayern are ready to offer Alaba a 5-year contract. Previously discussed a 4-year deal
Klopp, flick and Nagelsmann are up for the best coach of the season award
Lewandowski, Neuer and de Bruyne are up for the UEFA best player of the season award
Totti is close to returning to Roma. He could become Vice-President or technical Director
Juve promised to bring other foreigners to the University, where Suarez took an Italian exam with answers. The case will be referred to FIGC