Bosnia and Herzegovina

S treninzima krenuli i najmlađi mostarski nogometaši

Život se vratio u grad na Neretvi. Nakon što je u posljednjih 10-ak dana donešeno niz ublaženih mjera, iz dvomjesečnog sna probudili su se i sportski kolektivi. Jutros je prvi zajednički trening obavio i Mladen Žižović sa HŠK Zrinjski te će mostarski Premijerligaš iščekivati vijesti o evenutalnom nastavku Premijer Lige ili zaključivanju sezone.

Svojim obavezama na treninzima vratili su se i najmlađi. Nakon što su dva mjeseca proveli u stanju u kojem su im u velikoj mjeri bile zabranjene ne samo aktivnosti nego i slobodno kretanje, treninzima su se vratili najmlađi nogometaši. Nogometna sekcija najmasovnije univerzalne škole sporta u gradu i šire UŠS Sport Talent krenula je s radom na terenima SC Kantarevac te SC Arena a treninzima se odazvala velika većina dječaka koji su u pogonima bili i prije izbijanja pandemije.

Još jučer su na terenima Kartinga s radom krenuli i polaznici ŠN Tiki Taka a djeca su se napokon,  u izbivanju sjedenja u školskim klupama, napokon vratili sportskim obavezama. Još uvijek nije poznata sudbina mnogih takmičenja u koja su najmlađi nogometaši bili involvirani, prije svega DFA i CO lige, no najbitnije je da se lopta napokon zakotrljala na zelenim terenima.

AU:B.B.

Football news:

Guardiola lost 3 away games in a row in the League for the first time in his career
About Lautaro Marotta: He has not shown the slightest desire to leave
Conte on 1:2 with Bologna: Inter's Level is much lower than expected
Jurgen Klopp: Liverpool need three points, not a record. You can't break a record if you think about it all the time
Klopp on 2-0 with Aston Villa: Liverpool are successful because they win difficult matches
Mane on 2-0 with Aston Villa: Liverpool deserved 3 points, but you can't expect 4-5 goals against a good opponent
Salah scored 100 (73+27) points in 116 games in the Premier League. Only Shearer reached this mark faster