Bosnia and Herzegovina

Sinan Sakić je svog sina vidio jednom u 12 godina, a razlog je više nego užasan!

Rašid Sakić izdržao je zatvorsku kaznu, na koju je osuđen zbog pokušaja ubistva Dragoljuba Despotovića u Loznici, u maju 2002. godine.

Sinan Sakić preminuo je 1. juna u porodičnom stanu u Beogradu, na Dorćolu, u 62. godini života.

Slavni pjevač sahranjen je u ponedeljak 4. juna na groblju u Loznici, a poslednje zbogom pjevaču je došlo da da više hiljada ljudi, i neka od najvećih imena estrade.

Sahrani su prisustvovala i Sinanova djeca, a mediji su primjetili i Sinanovog sina Rašida Sakića, koji je prije svega nekoliko sedmica izašao iz zatvora Padinska skela, u kojem je služio kaznu zatvora od 12 godina zbog pokušaja ubistva Dragoljuba Despotovića u Loznici, u maju 2002. godine!

Rašid se vidno promijenio, pa tako više nema kosu i nije mršav kao što je bio.

Na groblju, Rašid nije mogao da zadrži suze za ocem, iako se trudio.

Rašid je iznio očevo tijelo iz porodične kuće.

Podsjetimo, 16. maja 2017. godine Sinan je kod Milomira Marića poslednji put pričao o sinu i odnosu sa njim. U suzama i sa bolom, Sinan je priznao da je sina u zatvoru posjetio samo jednom, dok ga u bolnici nije obišao.

- Nisam išao u bolnicu, a nisam jer mi je bilo žao. Bilo mi je žao jer su spavali zajedno, nisu mogli jedan bez drugog... Kako je to moglo da se desi?! I onda sam rekao "ne, ja ni u snu ne idem". Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor, samo jednom! Rekao sam mu: "Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega volio. Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti" - ispričao je tada Sinan.

Kako je rekao, nikada niko nije rekao da je njegov sin pucao nakon što su pucali na njega, ali pored svega toga ne brani ga. Štaviše, otac mu je samo jednom otišao u posjetu. Jednom, i nikad više.

- Njemu su 4 metka pucana u leđa, i on se branio i pucao je i on. I to niko živi nije pomenuo u životu! Niko živi, nikada...a četiri metka pucana u leđa. I danas dan, narkoman koji se liječi od heroina šeta ulicom, a to dijete ja sam volio kao njega. Kupim mom trenerku, kupim njemu trenerku, kupim ovom patike, kupim njemu patike. To su djeca koja su spavala zajedno, oni nisu mogli jedno bez drugoga nijednog jedinog sekunda - počeo je priču Sinan koji je objasnio kako je došlo do pucnjave.

- Dijete je izlazilo iz auta i četiri metka upucano mu je u leđa, bre... On je pucao i to se desilo... Ali, to niko nikada nije pomenuo u životu, Da ti kažem, ne branim ja ništa od toga. Ne branim, nego mi žao obojice... Šta da kažem, ajde? - sa knedlom u grlu i suzama u očima ispričao je Sinan.

Sakić se u tom trenutku nalazio na koncertu u Švajcarskoj.

- Javio mi je jedan moj drug. Kaže "brate, znaš da je Ćela ubio Drajinog..." Šta kažeš?! Kaže "i on je u bolnici, četiri metka ima u leđima". Počeo ja da plačem, je*em ti koncert i je*em ti sve! Nema tu, profesionalac si. Ja pjevam, smijem se... Siđem dole - plačem ko dijete. Znaš ono kad...sram te da izađeš na ulicu. A onda izađem na ulicu a kažu "pa šta sad, svi su krivi, i njega su pokušali da ubiju"... Nikad to niko nije ispričao, nikad! - rekao je tada Sinan, toliko emotivno da su svi koji su ga slušali, i plakali.

Football news:

Real Madrid is ready to sell Ceballos for 25 million euros
Manchester United is ready to pay 120 million euros for Sancho if they get into the Champions League
Saul: if Real Madrid win La Liga, it will only be because they deserve it. VAR puts a penalty in their favor, as they put pressure on the opponent
Tiago put his house in Munich up for sale. Liverpool was Interested in him
Glushakov before the game with Spartak: I have no problems with the fans
Olivier Giroud: I'm Glad that my goal helped Chelsea win
Hulk: the Contract with Shanghai ends in December. I don't want to play in China anymore