Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

ŠTIKLE NULA POENA: Sharon Stone u obući koja se rijetko viđa na crvenom tepihu (FOTO)

Sharon Stone je velika humanitarka i učestvuje u brojnim dobrotvornim projektima i organizacijama.

Cipele s visokom potpeticom uobičajeni su dio stajlinga dama kada odlaze na važni crveni tepih. Neke dame u potpunosti izbjegavaju ovaj tip obuće, dok druge povremeno trebaju odmor od visokih potpetica. 

Holivudska glumica odbacila je vrtoglave potpetice te se pojavila na gala večeri neprofitne organizacije CORE (Community Organized Relief Effort) u Los Angelesu u polu-prozirnim bijelim tenisicama ravnih potplata.

Tačnije, Sharon Stone samopouzdano je koračala crvenim tepihom u Portofino tenisicama talijanskog dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana, a koje je iskombinirala s bijelom kožnatom torbicom iste modne kuće.

Portofino tenisice Dolce & Gabbana, 4255 kn(Foto: Internetske stranice proizvođača)

Polu-prozirne tenisice sparila je s ružičastim satenskim odijelom koji je naglasio njezinu fit figuru, a ispod kojeg je provirila jednostavna bijela majica. Izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita.

Sharon Stone je velika humanitarka i učestvuje u brojnim dobrotvornim projektima i organizacijama, prenosi Zadovoljna.hr.

Na ovoj gala večeri pojavila se kako bi podržala neprofitnu organizaciju CORE koja pruža hitnu pomoć zajednicama pogođenih ratom i elementarnim nepogodama, a koju je još 2010. godine pokrenuo Sean Penn.

Sharon Stone u tenisicama na crvenom tepihu - 3Sharon Stone u tenama na crvenom tepihu (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti