Bosnia and Herzegovina

Stručnjaci otkrili u kakvom su stvarno odnosu Dženifer Eniston i Bred Pit

Bivši supružnici Bred Pit (Brad Pitt) i Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) našli su se u središtu pažnje nakon što su sudjelovali u zajedničkom projektu nakon 15 godina. 

Naime, Bred i Dženifer su čitali Fast Times at Ridgemont High, a svima je za oko zapela situacija u kojoj Dženifer Bredu govori da je sladak i seksi. Naravno, to je pisalo u scenariju, ali je bilo dovoljno da pokrene lavinu reakcija.

Stručnjakinja za govor tijela Judi James prokomentirala je ponašanje bivšeg para za vrijeme ove "neugodne" scene.

- Dok su se ostali glumci koji su sudjelovali u ovom projektu smijali i pomalo im je bilo neugodno, Brad se ponašao sa svojim izrazima lica poput nestašnog klinca. Jennifer je s druge strane davala dojam da se osjeća zbunjeno dok koketira s bivšim suprugom, kazala je James za Metro portal.

- U početku je izgledalo kao standardno koketiranje. Jen je uzela pramen vlastite kose i poigravala se s njim poput zaljubljene školarke dok se lagano ljuljala na stolici. Nakon toga je podigla visoko ruku i ispravila se pokazujući dozu samopouzdanja i moći. Potom ponovno gricka nokte što pokazuje da se ipak osjeća pomalo nesigurno. Jennifer je slala dosta zbunjujuće signale", dodala je Judi.

Kad se približila seksi scena, Brad se pojavljuje s komičnim piratskim šeširom na glavi, vjerojatno kako bi razbio napetost. Ponaša se poput malog djeteta što samo po sebi šalje poruku neodgovornosti prema Jennifer", kazala je. 

- Šešir ipak nestaje kad je scena krenula, a umjesto toga Brad spusti bradu i s ovčjim izrazom lica i nabranog čela izgleda kao da moli za pomoć. Dok se Brad migolji, Jenine se usne stanjuju, a oči sužavaju. Odmahuje glavom i čini se da njezin formalni pristup još više čini da Bradu bude neugodno. Kad se spomene poljubac, ​​on oblizuje usne kao da će se to stvarno dogoditi, dok Jennifer stisne usne i pokrije ih potpuno rukom, što znači da ona nije nimalo raspoložena za tu akciju", pojasnila je.

- No vjerojatno je najbolji govor tijela imala Džulija Roberts (Julia Roberts), koja cijelu stvar smatra urnebesnom i smije se svojim prepoznatljivim, širokim osmijehom", dodala je.

- Iako je na trenutke bilo neugodno i Jennifer i Bradu zbog scene koju su morali pročitati, bivši supružnici su očito u sjajnim odnosima, što se vidi kad se na početku pozdrave", zaključila je Džudi.

Football news:

Josep Bartomeu: Barcelona has accepted an offer to participate in the European super League
Barcelona confirmed the resignation of Bartomeu as President
Joshua Kimmich: We should have finished the game with Lokomotiv earlier, but we didn't have any obvious moments
Manuel Neuer: Loko played very well. Bayern had to work hard to win
Lewandowski has not scored a point in two rounds of the Champions League. Last season, he failed to do so only in the final
Bayern extended their record streak to 13 consecutive wins in the Champions League
Ronaldo will not play Barcelona (Romeo Agresti)