Bosnia and Herzegovina

Svi se pitaju ko je misteriozna žena od koje se Novak Đoković ne odvaja

Nakon što je poslije tri seta savladao Nijemca Kefera u četvrtfinalu Mastersa u Rimu, najbolji teniser svijeta Novak Đoković je ostao da uživa u meču četvrtfinala dama u kom je Muguruza poslije tri seta bila bolja od Azarenke.

Da stvar bude zanimljivija, Đoković na tribinama nije bio sam. Društvo mu je pravila žena plave kose, menadžerka Elena Kapelaro koja se bavi odnosima sa javnošću, a Novaka je upoznala uz muža Eduarda Artaldija, kada je Đoković prije deset godina potpisao ugovor sa kompanijom Serđo Takini, italijanskom firmom za sportsku opremu gdje je Artaldi radio.

- Praktično smo živjeli zajedno. Elena i ja smo pokušali da stvorimo atmosferu koja mu je neophodna znajući koliko vremena provodi putujući po svijetu, a da je odvojen od porodice.

Kada se Novak rastao sa renomiranim italijanskim brendom nastavio je da radi sa Artaldijem, koji je napustio firmu i postao dio srpske familije.

- Trudimo se da što više budemo profesionalni, ali je naš odnos previše ličan. Živimo zajedno sedam dana nedeljno, a ovih devet godina iza nas bile su baš "bogate". Ponekad smo se i za uši vukli - pojasnio je u jednom intervjuu Italijan.

Football news:

It is important not to impress, but to score. Another power from the Loco to the words of Nikolic after the match
Andre Villas-Boas: city spent a billion and the coach is a phenomenon. Marseille don't have money for Guardiola, so you have AVB and his tactics
Miranchuk remained in the reserve of Atalanta for the second match in a row
Jurgen Klopp: what is Happening now is like living in a marriage: there are good moments, there are bad ones
Zinedine Zidane: Earned a draw with Borussia Dortmund - and I even think that deserved more
🚑 At Liverpool it became even worse with the center of defense: Fabinho was injured, only Joe Gomez is healthy
Lokomotiv is in third place in group a of the Champions League after 2 rounds, Bayern is in the lead