Bosnia and Herzegovina

Trudna manekenka se fotografisala potpuno gola

Američka manekenka porijeklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29) i njen suprug producent Sebastijan Ber Meklard (39) čekaju svoje prvo zajedničko dijete, a manekenka, koja je u ponedjeljak objavila srećne vijesti, sada pozira potpuno gola, dok na sebi nosi samo čarape.

Naime, Emili je na društvenoj mreži Instagram objavila dvije fotografije na kojima je potpuno naga, dok je grudi pokrila samo rukom, a međunožje sakrila butinom.

Na sebi je imala samo prsten, minđuše i sportske čarape iznad članka. Prikupila je 1,4 miliona lajkova, kao i bezbroj čestitki na prinovi i želje da bude srećna tokom majčinstva.

"20. nedjelja. Polako se upoznajem sa svojim novim tijelom", napisala je manekenka ispod objave, prenosi "Telegraf.rs".

Podsjetimo, Emili je srećne vijesti saopštila za magazin "Vog", a snimila je i video u kom je bilježila promjene tijela tokom trudnoće, a u jednom od kadrova pozirala skroz gola, intimne dijelove pokrivajući rukom i ističući stomačić koji se nazire.

Manekenka je u autorskom tekstu za pomenuti magazin istakla da ne želi da zna pol bebe, pa je isprepričala jednu šaljivu situaciju - šta ona i njen suprug kažu kada ih pitaju da li više žele djevojčicu ili dječaka.

"Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: 'Čestitamo' je gotovo uvijek: 'Znate li šta želite?'. Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavijestiti tada", napisala je Emili.

Podsjetimo, Emili i Sebastijan u braku su dvije godine, a uskoro će se prvi put ostvariti u ulozi roditelja.

Football news:

Deeney on Cavani: he didn't mean to offend, but a three-match suspension and training will be enough
Raul Jimenez suffered a fractured skull. Wolverhampton forward operated
Yuri Rozanov became a commentator, bypassing the age limit. Before that, he won the channel One competition, but instead of going to Euro 1996, he got a TV
Van de Beek on injured ankle photo: Welcome to the Premier League 🤪 💪
Mourinho again closed out the top match with quality. Sissoko is a key element of Tottenham's reliability
Instagram instagram post: Cavani can be banned for 3 matches for saying Negrito
Roy Keane: Tottenham's Players are not good enough to take the title