Bosnia and Herzegovina

TUŽNA VIJEST: Prijatelj Shannen Doherty otkrio da poznata glumica umire...

- Nažalost, njeno je stanje toliko loše da mislim kako neće dočekati 2021. godinu. Ona umire! Teška srca ovo govorim, ali Šanen ne želi bježati od istine i zna šta je uskoro čeka - rekao je blizak izvor glumice. 

Glumica Shannen Doherty bolest pokušava da pobijedi godinama.

Zvijezda hit serije iz devedesetih Beverly Hills 90210 vjerovala je da je pobijedila karcinom sa kojim se bori već punih pet godina, ali bolest se vratila u februaru ove godine. Proširio se na limfne čvorove i prešao u četvrti stadij, prenose strani mediji.

Pošto se Šanen povukla iz javnosti, mnogi su se pitali kako se ona zapravo osjeća, a odgovor na to dao je sada njen kolega iz serije Džejson Pristli (Jason Priestley). 

- Šanen je borac i uvijek je bila borac, i znam da će se nastaviti boriti koliko god može - rekao je Džejson za Studio 1. 

Osim Džejsona, američkim medijima izjavu je dao još jedan Šanenin prijatelj koji je želio da ostane anoniman. On međutim tvrdi da je glumica jako loše i da prognoze nisu optimistične, prenose Nezavisne .

- Nažalost, njeno je stanje toliko loše da mislim kako neće dočekati 2021. godinu. Ona umire! Teška srca ovo govorim, ali Šanen ne želi bježati od istine i zna šta je uskoro čeka - rekao je blizak izvor glumice. 

Glumica se krajem februara obratila pratiteljima putem Instagrama i podijelila lošu vijest o povratku karcinoma .

- Nakon što sam se godinu dana borila, evo me nazad na starom putu. Trudim se da brinem o sebi i uživam  u svakom danu. Nije uvijek lako. Ima dana kad sam depresivna i lijena. Uz pomoć prijatelja uspijevam - napisala je tada.

- Nisam sve to još prihvatila, gorka je pilula koju moram da progutam. Ima dana kada se pitam 'zašto ja', ali onda pomislim zašto ne? Ko drugi? Ko to zaslužuje? Niko! - rekla je jednom prilikom u emisiji Good Morning America.

Football news:

The 37-year-old Ribery is at the top of Serie A in pressing, dribbling, speed and assists. And educates young and thinking about becoming a coach
Real Madrid want to resolve the issue of Ramos' contract as soon as possible
Leonardo spoke with Mbappe's representatives about the contract extension. The player wants to know how the club will develop
Salzburg coach Marsh: Atletico are no different from Lokomotiv in their style of play. The difference in the level of players
Bartomeu and his Directors can resign tomorrow if the vote of no confidence is not postponed
Luka Modric: would Exchange the Golden ball for Croatia winning the world Cup
We've taken apart Bale's Golf skills with the pros. It seems that Gareth trains 15 hours a week