Bosnia and Herzegovina

Tvrdi da je došao iz 6491. godine, a kada su ga stavili na poligraf ostali su zapanjeni

Čovjek koji tvrdi da je ostao zarobljen u 2018. godini zato što mu se vremeplov pokvario prošao je provjeru na detektoru laži, prenosi "Miror".

Džejms Oliver tvrdi da je iz 6491. krenuo u misiju u 21. vijek, a sada ne može da se vrati porodici i prijateljima. YouTube kanal "Apex TV", posvećen paranormalnim fenomenima, testirao je Olivera na poligrafu i njegovi odgovori su navodno istiniti.

Lice mu je zamagljeno na snimku, ali čuje se da pomalo šuška dok govori akcentom koji ponekad liči na američki, a ponekad na australijski, prenosi "Miror".

- Vaše godine se razlikuju od mojih. Na mjestu odakle sam ja godina duže traje - rekao je voditelju, čije je lice takođe zamagljeno.

- Moja planeta je udaljenija od Sunca nego vaša, pa je potrebno više vremena za putovanje. Ali imamo darovite matematičare koji preračunavaju naše godine u one iz drugih civilizacija - dodao je on.

Na kraju se na ekranu pojavljuje reč "TRUE" (istina), ali kamera ne prikazuje laptop da bi dokazala da ne laže.

"Putnik kroz vrijeme" je rekao da će se globalno zagrevanje nastaviti, da će naša planeta biti sve toplija i preporučio ograničenje ispuštanja štetnih gasova.

- Iz dana u dan otkrivamo nove planete i galaksije. Uglavnom tamo nema ničega, ali s vremena na vreme otkrijemo inteligentan život... Ima mnogo planeta sa većom inteligencijom od ljudske - tvrdi Oliver.

On otkriva da planete kontrolišu izabrani zvaničnici, neka vrsta krovne organizacije poput UN, ali da je svaka od njih donekle nezavisna. Iako je bilo određenih sukoba između ljudi i vanzemaljaca, uglavnom ih je "savez", koji je zadužen za "očuvanje mira", brzo stavio pod kontrolu.

Football news:

Pep Guardiola: I would have stayed at Manchester City and in League 2
Manchester United is ready to sell Alexis, Lingard, Smalling, Dalot, Jones and Rojo
Frank Lampard: I expect more from Chelsea, but now the result is most important
Atalanta does not lose 15 matches in a row – 13 wins and 2 draws
Lorient threw one newcomer off a plane and sent another under the water-all for the sake of presentations on social networks
Pasalic scored a hat-trick in the match against Brescia. Atalanta smashes the opponent 6:1
Rummenigge on Ribery: Hennessy was like a second father to him, and I was like a second mother