Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

U nesreći stradao dječak, a još jednu osobu su oživljavali

Policija još uvijek radi na rekonstrukciji prometne nesreće u Štefancu kraj Čakovca u kojoj je sinoć poginuo jedan pješak. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o 12-godišnjem dječaku. U nesreći su, podsjetimo, sudjelovala dva automobila koja su udarila dvojicu pješaka. Stradali dječak bio je u pratnji drugog pješaka koji je nakon nesreće završio u Županijskoj bolnici Čakovec. O silini udarca svjedoče oštećeni rasvjetni stup te dva uništena bicikla koja su završila na suprotnim stranama ceste.

- Bila je to strašna prometna. Vidjela sam da su jednog oživljavali, dok je netko drugi bio prikliješten u autu. Nismo se mogli približiti - rekla je za 24sata svjedokinja.

- Oko 17.35 sati u Štefancu, na raskrižju ulica Zrinskih i Vladimira Nazora, dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila, koja su nakon toga sletjela u rasvjetni stup i udarila u dva pješaka kraj ceste - objavili su iz PU međimurske te potom izdali apel da traže vozača kamiona marke Scania koji je u trenutku nesreće prolazio raskrižjem.

ako 24sata neslužbeno doznaju, navodno je jedan od vozača pretjecao kamion i u trenutku nepažnje izazvao nesreću. Ipak, za službenu policijsku rekonstrukciju potrebno je više podataka. 

Intervenirali su i vatrogasci JVP-a Čakovec koji su spasili jednog putnika.

- Primili smo poziv na intervenciju te su naši vatrogasci izvukli jednog od putnika koji je bio prikliješten u BMW-u - rekao je zapovjednik Mladen Kanižaj.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.