logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Upućene prijetnje: Nenad Čanak pod nož

Prijeteći grafit „Čanka pod nož“ ispisan je na jednoj zgradi u Novom Sadu, saopćila je danas Liga sodijaldemokrata Vojvodine i zatražila hitnu reakciju policije i tužilaštva povodom prijetnji upućenih njihovom predsjedniku Nenadu Čanku.

Grafit „Čanka pod nož“ ispisan je na zgradi u novosadskom naselju Liman 1, rečeno je Tanjugu u LSV, kao i da to nije prva prijetnja upućena Čanku i istaknutim članovima LSV.

Poruke slične sadržine objavljene su i na društvenim mrežama poslije tribine Vojvođanskog fronta u Zrenjaninu, navode u LSV i dodaju da „fašisti ne miruju i postaju sve aktivniji“.

-Poručujemo im da nas neće uplašiti i da politika ‘krvi i tla’ nikada neće proći u Vojvodini – saopćavaju iz LSV i navode da očekuju od nadležnih organa da javnost u što kraćem roku obavijeste o hapšenju i procesuiranju počinilaca.

Themes
ICO