Bosnia and Herzegovina

VIDEO: Vinko Ćemeraš o Studiju informacijskih znanosti

„Želiš upisati studij koji je moderan i inovativan te steći znanja o programiranju, web-dizajnu, digitalnoj obradi teksta i slike? Budi dio našega tima, upiši Studij informacijskih znanosti“, kazao je Vinko Ćemeraš, prvostupnik informacijskih znanosti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru i pobjednik treće sezone pjevačkoga natjecateljskog showa The Voice Hrvatska. 

Tijekom natjecanja, a i poslije njega, mediji su pisali da je jednostavno pristojan momak, skroman i prizemljen. Pobjedu je zaslužio s osvojenih velikih 41,84 % glasova publike.

Nakon natjecanja rekao je kako u skorijoj budućnosti planira autorske stvari s bendom. 

Emotivni Vinko svira gitaru, piše tekstove, sklada i aranžira pjesme. Počeo je pjevati kao petnaestogodišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu. Vinko je i autor vlastitih pjesama koje desetak godina izvodi u pubovima i na festivalima. Nastupao je na festivalima Exit i Star, a dio je i Anarhiv dua. Pjesme stvara na engleskome jeziku jer mu tako „puno bolje zvučeˮ.
 

Ćemeraš je iznimno zadovoljan odabirom studija te poziva sve one koje zanima web-dizajn, programiranje, digitalna obrada teksta i slike da upišu Studij informacijskih znanosti na Filozofskome fakultetu.

Football news:

Havertz told Bayer that he wanted to leave. Chelsea is ready to pay 70+30 million euros for it
Spartak-Lokomotiv: who will win?
Raphael Leau on the victory over Juve: All the Milan players fought for every ball
Griezmann will remain at Barcelona for the next season
Cristiano on the defeat by Milan: Keep your head up and keep working!
This is the best Milan in years: superkambekom with Juve (3 goals in 5 minutes!) saved the intrigue in Serie A
Zlatan Ibrahimovic: I am the President, player and coach! If I had been in Milan since the start of the season, we would have taken the scudetto