Bosnia and Herzegovina

Zvijezda "Sirovih strasti" objavila memoare, Šeron Stoun otvorila dušu

Na svom Instagram profilu 62-godišnja Šeron Stoun (Sharon Stone) iznenadila je mnoge objavom naslovnice svojih memoara pod nazivom "The Beauty Of Living Twice", koji bi svjetlo dana trebala ugledati u martu 2021., a u kojima će ispričati sve o svojim razvodima, ali i životu nakon moždanog udara.

Dobro poznata crno-bijela fotografija, na kojoj kao da se pokušava sakriti vlastitim rukama, naslovnica je memoara Šeron Stoun, a čime se pohvalila na Instagramu.

-Jedna stvar me natjerala da napišem ovu knjigu, a to je mogućnost da "rastem" i da to podijelim sa svima. Naučila sam oprostiti neoprostivo. Nadam se da ću time što ću podijeliti svoje životno putovanje pomoći i vama da napravite isto - napisala je majka trojice sinova o memoarima koje piše, a koji će se se zvati "The Beauty Of Living Twice".

U njima stoji cijeli njin život i karijera, od djetinjstva u Pensilvaniji pa sve do njenog nevjerojatnog uspjeha u Holivudu, gdje je, ne bez razloga, jedna od najpoznatijih glumica. Uz to, neće zaobići ni dio o moždanom udaru 2001. kojeg gotovo nije preživjela, a nakon kojeg je morala sve ispočetka učiti.

U svojim memoarima Šeron će, kako je otkriveno, biti hrabra, iskrena i otvorena, ne libeći se progovoriti o traumama i nasilju koje je proživjela u djetinjstvu. Da piše knjigu dala je naslutiti još u aprilu, kada je u gostovala u video chatu s Naomi Kembl (Campbell) na YouTube kanalu supermodela.

Progovorit će i o svojim propalim brakovima s Filom Bronstinom (Phil Bronstein) (1998. do 2004.) i Majklom Grinburgom (Michael Greenburg) (1984. do 1987.), a vjerovatno i veze s Džonom Kenedijem (John Kennedy) mlađim.

Kako je otkrila nedavno u intervjuu za "The Sun", čak je tri puta "prevarila smrt" - doživjela je udar struje, umalo se ugušila plinom, a posljednje je bio moždani udar.

Football news:

Bartomeu - Suarez: I want to organize a farewell match. Barcelona will always be your home
Arsenal are Interested in Jorginho
PSG refuse to rent Allie because of the excessive demands of Tottenham
Lopetegui about Bavaria: Such a team has not been in Europe for many years
Angel Di Maria: Ronaldo is a beast. It is incredible that he is fighting with Messi, being less gifted by nature
Gotze on the wrong decision to return to Borussia: Things didn't go as I expected
Fans thought it was absolutely sensational that a football player could get on a train. And partly because he could read. Norwegian from the Premier League destroys myths