Belgium

Alors qu’il ne peut pas travailler car son diplôme n’est pas reconnu en Belgique, un médecin vénézuélien lance un appel aux hôpitaux: «Je veux aider!»

Abonnez-vous à -50%

Robinson Pena est arrivé en Belgique en avril 2019. Neuf mois plus tard, il a obtenu le statut de réfugié politique. Mais depuis, le jeune homme originaire du Vénézuéla n’a pas pu travailler. Diplômé comme médecin généraliste et urgentiste dans son pays d’origine, il ne peut pas pratiquer.

Pourtant, ce n’est pas la volonté qui manque à ce jeune homme de 27 ans, qui souhaite aller prêter main-forte dans les hôpitaux, au bord de la saturation, en ces temps difficiles. « J’ai lancé un appel pour aller aider dans les hôpitaux comme volontaire. Ils ont besoin de personnes ! J’aimerais aider pendant cette pandémie mais mon diplôme n’est pas reconnu », nous confie-t-il.

Robinson cherche un endroit qui pourrait le recevoir comme volontaire.

Football news:

Voormalig voorzitter van Barcelona Joan Laporta heeft besloten zich opnieuw kandidaat te stellen
Antonio Cabrini: Maradona zou nog leven als hij voor Juventus speelde. De liefde voor Napels was sterk, maar ongezond, Ex-Juventus speler en in 1982 sprak de Italiaanse wereldkampioen Antonio Cabrini zich uit over de dood van voormalig Argentijns voetballer Diego Maradona. Maradona was een levende legende en een mannelijke concurrent. Hij zou nog leven als hij voor Juventus speelde. Het milieu zou hem gered hebben. De liefde van Napels was sterk, oprecht, maar ongezond. Maradona was een gouden man met een groot hart. Hij droeg het lot van Napoli op zijn schouders, waardoor uitstekende resultaten werden bereikt. Maar hij droeg ook het lot van Napels op zijn schouders. Maradona groeide op in een zeer arm gezin en in Napels vond hij een omgeving die vergelijkbaar was met die waarin hij werd geboren. Hij was hartstochtelijk toegewijd aan de stad omdat hij zich verbond met al haar problemen zei Cabrini op Irpinia TV. Afscheid van Maradona in Argentinië: er waren alleen familieleden begraven naast hun ouders. De wedstrijd Napoli was het afscheid van Maradona: een herdenking in het stadion, een herdenkingsdienst met fakkels en Diego op alle schermen in de kom
Een prestonspeler die twee keer de genitaliën van een tegenstander aanraakte werd gediskwalificeerd voor drie wedstrijden voor agressief gedrag
Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca
Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test