Belgium

ASSISEN. Fred Wittig weigert verklaringen af te leggen over ophefmakende moord op autohandelaar

Fred Wittig weigerde iets te zeggen over de feiten in Schilde.  — ©  Jan Van der Perre

Antwerpen, Schilde -

Fred Wittig wil geen enkele vraag beantwoorden over de moord op autohandelaar Steve Huypens in Schilde in 2007, waarvoor hij deze week terechtstaat. “Ik wil dat mijn advocaat daarop antwoordt”, zei hij maandagmiddag. De voorzitter reageerde dat het wat vreemd zou zijn om zijn advocaat te verhoren over feiten waarvan hij geen getuige was. Dus stopte het verhoor daar, na amper vijf minuten.

Football news:

Shakhtar defender Vitao op 2:0 met Real Madrid: het belangrijkste is niet te hoog te vliegen in de wolken
Kiknadze en Meshcheryakov-uit! Rabiner na Loko ' s nederlaag door Red bull Sport-Express Journalist Igor Rabiner
Real Madrid gaf voor het eerst 9 doelpunten toe in 5 ronden van de Champions League groepsfase
Flick ongeveer 1:1 met Attletico: nadat Muller en Gnabry als vervangers aan de slag waren gegaan, voegde Bayern aan de beweging toe
Muller scoorde zijn 47e doelpunt in de Champions League en verhuisde naar de 10e plaats voor Inzaghi. Zlatan en Shevchenko hebben elk 48 goals in Bayern Forward Thomas Muller. De aanvaller scoorde het 47ste doelpunt van het toernooi en eindigde 10e in de geschiedenis, voorbij Filippo Inzaghi (ex-AC Milan, Juventus) met 46 goals. De 8e positie in de lijst met 48 doelen wordt gedeeld door Andriy Shevchenko en Zlatan Ibrahimovic. * * Recordhouder Cristiano Ronaldo (131 doelpunten in de Champions League)
Liverpool en Porto braken in in de Champions League play-offs - er zijn al 8 teams. Welke? En wie zal er aan hen worden toegevoegd?
Nu is Liverpool ook zonder Allison. De groep werd gewonnen door zijn 22-jarige vervanger met 0 minuten in de Premier League en de Champions League