Belgium
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Bewoonster (54), haar zoon (23) en vriend des huizes komen om: dit weten we al over dodelijke steekpartij in woning Kessel-Lo

Drie lichamen waren zwaar toegetakeld

  © Beeld: Vanessa Dekeyzer

Bij een steekpartij in een woning in Kessel-Lo (bij Leuven) zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie doden gevallen. Het gaat om de bewoonster van het pand, een 54-jarige vrouw, haar 23-jarige zoon en een 47-jarige vriend des huizes, zo meldt het parket van Leuven zaterdagnamiddag. Dit weten we al:

Rond 3 uur ’s nachts werd de politie opgeroepen voor een steekpartij in de Zavelstraat, in een woning waar een alleenstaande vrouw van 54 samenwoonde met de jongste van haar drie zonen, een 23-jarige. Een andere zoon was nog maar recent verhuisd, met een derde zoon had ze weinig contact.

Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen ze een gruwelijk tafereel aan. Drie levenloze lichamen, allemaal met meerdere steekwonden. Alle hulp kwam te laat. “De drie slachtoffers zijn de bewoonster, haar 23-jarige zoon en een 47-jarige vriend des huizes”, zo bevestigt het parket van Leuven zaterdagnamiddag. Nog volgens het parket was het een van de drie slachtoffers die ’s nachts de politie nog had opgeroepen voor de steekpartij. Ook de buren hadden ’s nachts eerst nog luid geblaf van de honden van de bewoonster gehoord, maar na een kwartiertje werd het stil.

De agenten troffen in totaal vier honden aan in de woning: de dieren zaten allemaal onder het bloed maar leefden nog. Twee van de honden waren wel gewond. De dieren zijn intussen allemaal opgevangen door de Dierenbescherming Mechelen.

Het labo en de wetsdokter kwamen snel ter plaatse. Er vloog ook een tijdje een helikopter boven het gebied en ook de politie kwam massaal naar de Zavelstraat afgezakt. Voorlopig is niet duidelijk of de dader ook een van de drie slachtoffers is, of er nog een vierde persoon bij de steekpartij betrokken was. “We willen momenteel nog geen enkele piste uitsluiten”, zo luidt het bij de politie.

Volgens de buurtbewoners stond er wel geregeld politie voor de deur, al is niet duidelijk precies waarvoor. De bewoonster, die haar man lang geleden verloor, stond in de wijk gekend als een vriendelijke vrouw. Ze zorgde voor haar schoonouders die even verderop in de straat woonden, ook al was ze zelf hulpbehoevend.

 

  ©  rr