Belgium

Coronavirus: des militaires en appui aux hôpitaux liégeois gravement impactés

«La Défense répond ainsi à la demande des hôpitaux liégeois», a assuré la ministre Dedonder dans un communiqué.

Dès le lundi 2 novembre, seize militaires seront chargés de l’accueil et de la prise en charge des patients dans une aile d’urgence du Centre Hospitalier du Bois de l’Abbaye à Seraing. Vingt-six patients en soins intermédiaires y seront pris en charge. Mais la capacité pourra être étendue jusqu’à 30 lits.

La Défense fournira par ailleurs deux médecins, cinq infirmières et sept ambulanciers. Une ambulance (avec deux ambulanciers à son bord) dédiée au transport de patients ne nécessitant pas de soins-intensifs sera également déployée.

La décision d’octroyer l’appui de la Défense intervient après concertation avec différents médecins responsables des hôpitaux liégeois.

Football news:

Deeney op Cavani: hij wilde niet beledigen, maar een drie-match schorsing en training zal genoeg zijn
Raul Jimenez had een schedelbreuk. Wolverhampton forward opereerde Wolverhampton Forward Raul Jimenez leed een schedelbreuk in de Ronde 10 match tegen David Luiz. De 29-jarige Mexicaan werd ongeveer 10 minuten op het veld behandeld voordat hij op een brancard naar het ziekenhuis werd gebracht. Raul is in orde na de operatie van gisteren, die Hij onderging in een ziekenhuis in Londen. Hij zag zijn vriendin Daniela en is momenteel aan het rusten. Jimenez zal enkele dagen onder medisch toezicht staan totdat hij weer beter wordt. Wij danken de artsen van Arsenal, de Britse nationale gezondheidsdienst paramedici, het ziekenhuispersoneel en de chirurgen die dankzij hun vaardigheden en tijdige reactie hulp hebben geboden. Wij vragen dat Raul en zijn familie in vrede en privacy worden gelaten en dat op een passend tijdstip nieuwe informatie wordt verstrektaldus Woolves in een verklaring
Yuri Rozanov werd commentator en omzeilde de leeftijdsgrens. Daarvoor won hij de channel One wedstrijd, maar in plaats van naar Euro 1996 te gaan, kreeg hij een TV
Van de Beek op de gewonde enkelfoto: Welkom bij de Premier League 🤪 💪
Mourinho sloot de top match weer af met kwaliteit. Sissoko is een belangrijk element van Tottenham ' s Betrouwbaarheid
Instagram instagram Instagram post: Cavani kan worden verboden voor 3 wedstrijden voor het zeggen dat Negrito
Roy Keane: Tottenham 's Spelers zijn niet goed genoeg om de titel te nemen