Belgium

Coronavirus: le gouvernement flamand prend encore diverses mesures

Il a également conféré aux contrôleurs De Lijn le pouvoir d’infliger une amende administrative de 250 euros aux passagers des transports en commun qui ne porteraient pas de masque.

Comme ce fut le cas lors de la première vague, il a aussi à nouveau autorisé aux corbillards de transporter plusieurs défunts. L’exécutif flamand a en outre suspendu l’obligation d’un deuxième contrôle médical avant une crémation, une mesure destinée à soulager la charge de travail des médecins. Ce deuxième contrôle était exigé pour détecter un éventuel décès suspect.

Il a également réintroduit la compensation pour les parents d’enfants qui ne peuvent être reçus dans les structures de gardiennage.

Football news:

Carvajal zal 4 wedstrijden van Real Madrid missen en is van plan om terug te keren naar de Derby met Atletico
Messi ging altijd veel zonder de bal. Het beste van alles, dit probleem werd opgelost Guardiola
Er moet iets veranderen. We hebben geen tijd om te herstellen, het leidt tot verwondingen
Emir Kusturica: Ronaldo is een ideaal, hij verdiende veel geld, maar waar is zijn persoonlijkheid? Wat kan hij je vertellen? Niets de regisseur van de film Maradona Emir Kusturica gaf toe dat hij niet van plan is meer films over voetbalspelers te maken. Wat voor soort speler ga je ons ooit vertellen? Geen. Wat kan ik je vertellen over Cristiano Ronaldo? Hij is perfect, hij heeft veel geld verdiend, maar waar is zijn persoonlijkheid? Wat kan hij u vertellen? Niets zei Kusturica. In 2008 werd de première gehouden van de documentaire over Kusturica en Diego Maradona. De film bestaat uit zeven delen, die elk de naam dragen van een van de dodelijke zonden. In het bijzonder gaat het over de strijd van Maradona tegen drugsverslaving, zijn familie, vriendschap met Hugo Chavez en Fidel Castro en het doel tegen Engeland op het WK 1986, dat de Hand van Godwerd genoemd
Maradona is de beste dribbler met een fenomenaal aantal doelen en assists. Maar is het waar dat hij alleen Serie A won? Andrew Lesenok-over hoe Diego de geschiedenis van Napoli heeft veranderd
Italiaans kampioenschap. Juventus speelt Benevento, Atalanta Miranchuk tegen Verona, Inter naar Sassuolo
Ex-Manchester United verdediger Valencia verhuisde naar Mexico ' s Queretaro