Belgium
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Drie gewonden naar ziekenhuis na ernstige vechtpartij aan Carrefour in Niel

 

  ©  Google Street View

Niel -

Aan de Carrefour-supermarkt in de Antwerpsestraat in Niel heeft zich donderdagmiddag een ernstige vechtpartij afgespeeld. Drie personen moesten naar het ziekenhuis worden overgebracht. Het blijkt om de eigenaar, zijn vrouw en zoon te gaan. Er zouden al langer problemen zijn met jongeren die amok maken.

Wat de juiste toedracht van het incident is, is op dit moment nog onduidelijk en maakt voorwerp uit van het onderzoek van de politie.

“Omstreeks 12.30u kregen we een oproep binnen voor een ernstige vechtpartij buiten aan de Carrefour-supermarkt”, vertelt woordvoerder van de politiezone Rupel Joris Van Camp. “We moeten nog ten gronde onderzoeken wat er precies is gebeurd, maar er vielen klappen aan beide kanten waarbij drie gewonden vielen die naar het ziekenhuis moesten worden overgebracht. Onze diensten maakten een proces-verbaal op voor wederzijdse slagen en verwondingen. Beide betrokken partijen worden op dit moment nog verhoord.”

Uit nader onderzoek blijkt het om de eigenaar, zijn vrouw en de zoon van de supermarkt te gaan die naar het ziekenhuis moesten worden overgebracht. De supermarkt bleef in de namiddag gesloten.

Op sociale media veroorzaakt het incident alvast flink wat consternatie. Uit verschillende reacties blijkt dat het al langer aan het smeulen was. De supermarkt zou al een tijdje worden geplaagd door ongepast gedrag en diefstal van een groepje jongeren en het zou niet de eerste keer zijn dat zich een dipsuut voordoet.

“We horen ook de berichten die rondgaan, maar hadden tot nu nog geen meldingen gekregen over ernstige feiten. We tillen alleszins zeer zwaar aan de feiten”, zegt de woordvoerder van de politie.

(bar)