Belgium

Europese Unie plant buitengewone top in september

Europees president Charles Michel plant een buitengewone top van de Europese Unie in september. Volgens EU-bronnen zal die extra top in Brussel plaatsvinden op 24 en 25 september.

De relaties met Turkije en China zouden op de agenda staan, net als een aantal thema’s rond de interne markt. Daarnaast zou er ook opnieuw gesproken worden over het plan om de verdeling van EU-middelen te koppelen aan het naleven van de principes van de rechtsstaat. Vooral Hongarije en Polen verzetten zich daartegen al langer.

Normaal zou de eerstvolgende EU-top plaatsvinden op 15 en 16 oktober.

Football news:

Ik moet een nieuw contract verdienen. De manager van Manchester City Pep Guardiola heeft zich uitgesproken over zijn toekomst. Ik wil graag hier blijven. Ik hou van deze plek, maar ik moet een nieuw contract verdienen. De club heeft de afgelopen tien jaar hoge normen bereikt, maar ze moeten worden gehandhaafd. Het management vertelde me er niet over, ze zeiden dat ik football moest spelen. Maar ik weet wat de normen van deze club zijn. Als ik ze niet bereik, dan verdien ik waarschijnlijk geen nieuwe overeenkomst. Om mijn contract te verlengen, moet ik winnen zei Guardiola. Het huidige contract van de Spanjaard met de stadsmensen loopt af aan het einde van het seizoen 2020/21. Er werd gemeld dat de specialist onderhandelt over een verlenging van de arbeidsovereenkomst met Manchester City tot 2022
Barcelona zal Semed verkopen in Wolverhampton
PSG is begonnen met gesprekken over de transfer van Dele alli
Real Madrid zal laat aankomen in San Sebastian. De vlucht werd vertraagd door een vliegtuigcrash
Rubin Slutsk scoorde een zet: vier overwinningen in vijf wedstrijden. Hoe gaan ze Spartak spelen? Er zijn slechts drie punten tussen de teams. Ben je zeker van je keuze?
Guardiola on city: samenwerken met deze spelers in deze club is een vreugde. Het team is in een geweldige stemming
Mourinho wil Lingard signeren voor Tottenham