Belgium

Kanye West geeft jarige Kim Kardashian hologram van overleden papa: “Een speciale verrassing uit de hemel”

Kim Kardashian (40) heeft een wel heel opvallend verjaardagscadeau gekregen van haar man Kanye West. De rapper-ontwerper liet een hologram - een digitaal nagemaakte video - van haar in 2003 overleden vader Robert Kardashian maken. “Een boodschap uit de hemel”, noemt Kardashian, die duidelijk erg blij is met het cadeau. Al is het ook wel erg duidelijk dat de boodschap uit de hemel eigenlijk geschreven werd door Kanye.

De Amerikaanse superster postte vrijdagochtend onze tijd een opvallende video van haar papa. Robert Kardashian, die in 2003 al stierf, wenst zijn dochter een gelukkige verjaardag. Bij het filmpje een bijschrift: “Voor mijn verjaardag heeft Kanye me het meest attente geschenk van mijn leven gegeven. Een speciale verrassing uit de hemel: een hologram van mijn vader. Het is zo levensecht en we hebben er al zo veel naar gekeken, met heel veel emotie en ook tranen. Ik kan niet beschrijven wat het betekende voor mij, mijn zussen, mijn broer, mijn moeder en dichtste vrienden om dit samen te beleven. Bedankt Kanye, voor deze herinnering die een leven lang bij me zal blijven.”

In het filmpje vertelt Kims papa dat hij heel trots is op zijn dochter. “Kijk eens aan, je bent nu 40 jaar. Volwassen. Je ziet er fantastisch uit. Ik waak elke dag over jou en je broers en zussen. Ik ben erg trots op wie je nu geworden bent en alles wat je bereikt hebt. Je toewijding om advocaat te worden en mijn erfenis verder te zetten. Het was lang en moeilijk om het te bereiken, maar het is het waard en ik ben al die tijd bij je. Je bent een fiere Armeense vrouw en ik een trotse Armeense papa.”

Naar het einde toe werd duidelijk dat Kanye achter de tekst zat. “Je bent getrouwd met de meest, meest, meest geniale man van de wereld”, sprak Robert Kardashian nog. “Weet dat ik trots op je ben en dat ik altijd bij jou ben.”

Football news:

Ronaldo wuifde me weg toen ik om zijn shirt vroeg. Misschien is het omdat hij niet scoorde voor ons.Ferencvaros verdediger Marcel Heister vertelde hoe Juventus striker Cristiano Ronaldo weigerde met hem van shirt te wisselen na de Champions League podiumwedstrijd. Ik dacht dat Ronaldo een beetje boos en overstuur was. Hij wuifde me weg toen ik hem vroeg over de T-shirt uitwisseling. Misschien omdat hij niet voor ons scoorde. Of misschien was hij boos omdat ik de bal van hem afnam toen hij in de cirkel ging. Er is zelfs een foto die ik op instagram geplaatst heb. De mooiste ervaring van mijn leven!Heister zei. Ronaldo reageerde waarschijnlijk zo op het verzoek van Heister vanwege het verbod op het uitwisselen van T-shirts, dat in feite te wijten is aan de coronavirus pandemie. Juventus won 4-1 tegen Ferencvaros, met Ronaldo als assist. De teams zullen elkaar vandaag weer ontmoeten, de wedstrijd begint om 23:00 moskou Tijd. Ronaldo zou in Korea spelen, maar kwam er niet uit? De fans hebben 50% van het ticket + compensatie gewonnen
Klopp op firmino: het Team is een orkest, en Bobby speelt er 12 instrumenten in. Hij is belangrijk voor ons.Liverpool manager Jurgen Klopp heeft veel gesproken over striker Roberto Firmino. Het was altijd belangrijk voor Bobby om te scoren. Dit is een perfecte footballspeler. Een voetbalteam is als een orkest. Om te spelen hebben we mensen nodig die verschillende instrumenten kennen. Sommigen van hen zijn luider, sommige Spelen rustiger, maar ze zijn allemaal belangrijk voor het ritme. Bobby is waanzinnig belangrijk, alsof hij 12 instrumenten in ons orkest speelt. Het is erg belangrijk voor ons ritme. Godzijdank kunnen we zonder hem spelen zonder verlies, maar het is geweldig om hem op het veld te hebben. Ik geef niets om Bobby, maar soms helpt het scoren van een doelpunt. Dit doel was erg belangrijk. Ik vond de reactie van de jongens het leukst. Natuurlijk vieren we altijd doelen, maar de reactie op dat doel was erg emotioneel, want de spelers lezen zeker de pers. Helaas zagen ze de kritiek. Dus we waren erg blij toen hij scoorde. Het was het juiste om te doen. Je weet hoe belangrijk hij voor ons is, dus ik hoef er niet eens over te praten, zei Klopp. Liverpool vierde Firmino ' s doel met het hele team. Roberto had een moeilijke start voor het seizoen-maar hij overwon verschrikkelijk ongeluk
Antonio Conte: ik denk niet dat Real Madrid kan huilen over hun verliezen. Het is grappig dat de media schrijven over hun problemen met het team
Lewandowski over de annulering van de Gouden Bal: zo belangrijk is het niet. Dergelijke Prijzen zijn iets extra -
Salah kan met Atalanta spelen. Hij werd ziek door het coronavirus
Geen nieuws. Ik heb geen idee wie voor Atalanta gaat spelen. Waarom zouden we ze informatie geven? Liverpool manager Jurgen Klopp spreekt voor de Champions League groep fase 4 wedstrijd tegen Atalanta. Over Tiago en andere spelers wier deelname aan de wedstrijd twijfelachtig is geen nieuws. We zullen zien. Ik wil er niet te veel over zeggen, want Ik heb geen idee wie Atalanta op het veld kan zetten. Waarom zouden we ze informatie geven?
Barcelona denkt erover om Garay te tekenen vanwege de blessure van Pique