Belgium

Le Club de Bruges bat Pétange lors de son dernier match amical

Le Club de Bruges a remporté son dernier match amical 3-0 face aux Luxembourgeois de l’Union Titus Pétange. Le champion en titre a joué avec un mélange de joueurs de l’équipe première et des jeunes. Michael Krmencik a réalisé un triplé en première période.

Les buts du Tchèque de 27 ans sont tombés à la 5e, 15e et 27e minute. Krmencik n’avait jamais marqué de but pour les Brugeois. Après la pause, il ne restait plus beaucoup d’occasions pour les Brugeois.

Emmanuel Dennis, a rejoué toute la première mi-temps après plusieurs semaines d’absence dû à plusieurs blessures et des rumeurs de transferts. Samedi, le Club de Bruges ouvrira la Jupiler Pro League contre Charleroi.

Football news:

Ferran Torres: ik wist dat Manchester City sterke spelers had, en in de training zag ik hoe Ferran Torres commentaar gaf op de verhuizing naar Manchester City. Ik ben erg blij om hier te zijn, blij dat het seizoen gaat beginnen en ik kan niet wachten tot maandag om mijn eerste wedstrijd te spelen in de Premier League
Leicester scoorde 6 punten in de eerste twee ronden van de Premier League, voor het eerst sinds het seizoen 2015-16. Vossen slaagde erin om het maximum aantal punten te krijgen (3:0 met West Brom in de eerste ronde-CA. In het seizoen 2015/16 won de club de Premier League. Leicester scoorde 7 doelpunten in de eerste twee ronden van de Topdivisie van het Engelse kampioenschap voor de derde keer in de geschiedenis: het team bereikte dit resultaat eerder in het seizoen 1926/27 (8 doelpunten) en in het seizoen 1933/34 (7 doelpunten)
Magnus Carlsen: Edegor ' s optreden aan het begin van mijn echte is verbazingwekkend
Rummenigge nam afscheid van Tiago: hij omhelsde me en huilde vijf minuten lang. De voorzitter van de Bayern Karl-Heinz Rummigge heeft laten zien hoe hij afscheid heeft genomen van de middenvelder Tiago Alcantara na zijn verhuizing naar Liverpool. Hij omhelsde me, huilde vijf minuten en zei: Bedankt dat ik dit mocht doen.Ik had ook tranen
Betis Pellegrini scoorde 6 punten in 2 ronden van La Liga. De club wordt voor de derde keer in de geschiedenis beheerd
Vidal kwam aan in Milaan. Hij verhuist van Barcelona naar Inter
Chelsea kondigt de overplaatsing aan van de keeper Rennes Mendy volgende week